(VIDEO) Un şofer al unui Nissan Leaf n-a avut răbdare să aştepte întoarcerea în spatele unei maşini de şcoală auto în Chişinău şi a arătat el cum poate mai bine

15 Mai 2024, 12:00
Redacţia PiataAuto.md
Maşinile de şcoală auto pot fi mai lente în trafic, iar unele manevre făcute de acestea pot fi făcute mai atipic, la finalul unor cicluri de semafoare, pentru că elevii încă n-au experienţa şi încrederea necesară unui condus fluent. Dar acest fapt e absolut firesc, dacă nu e însoţit de vreo neîndemânare excesivă, care ar necesita mai multe lecţii în afara traficului. Ei bine, ieri un şofer al unui Nissan Leaf electric n-a avut răbdare să aştepte întoarcerea în spatele unei maşini de şcoală auto şi a decis să facă o ocolire neregulamentară a acesteia, întorcând cum ştie el mai bine. Ideea a fost neinspirată.
Totul s-a produs pe strada Sarmizegetusa din Chişinău, la unul din semafoarele acesteia. Maşina de şcoală auto stătea pe banda stângă, având dreptul să vireze la stânga sau să întoarcă acolo, într-o manevră care n-ar trebuie să fie excesiv de complicată.
Însă, fiind vorba de un şofer începător, e probabil că acest ar fi aşteptat lipsa totală a traficului din faţă, eventual la sfârşitul ciclului de semafor, ceea ce ar fi însemnat ca Nissan-ul să mai aştepte un ciclu. Şoferul din Nissan n-a avut răbdare să aştepte.
Acesta a ocolit maşina şcolii auto trecând pe marcajele continue, ieşind pe banda dreaptă şi apoi întorcând de pe acea bandă, încălcând din nou regulamentul.
Se pare că acesta a vrut să facă uz de cuplul imediat livrat de propulsia electrică şi a încercat să se strecoare rapid, doar că din faţă mai venea o altă maşină, care circula regulamentar, iar un accident a fost deja inevitabil.
Probabil şi elevul de la şcoala auto a avut astfel parte de o lecţie a cum nu trebuie să se vireze într-o intersecţie.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / Lista AutoHam Moldova
1
10,690
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!