(VIDEO) Manevre de neînţeles în traficul din Chişinău, cu un RAM TRX care loveşte şi împinge un Mercedes

19 Iulie 2024, 20:50
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie cu totul atipică şi inexplicabilă a fost surprinsă astă seară în traficul din Chişinău, în care un pick-up RAM TRX ajunge să lovească intenţionat şi apoi să împingă un Mercedes E-Class. Totul s-a produs pe strada Kiev din Chişinău, iar incidentul nu a oprit după lovirea repetată a celor două, maşinile întorcând la 180 grade şi continuându-şi manevrele inexplicabile.
Iniţial maşinile înaintau claxonându-se reciproc, Mercedesul fiind urmat de RAM. Sedanul a oprit la semaforul roşu, însă pick-up-ul şi-a schimbat banda şi apoi a îndreptat roţile spre Mercedes, lovind-ul în partea dreapta posterioară.
Mai mult ca atât, pick-up-ul continua să accelereze, deteriorând şi mai mult Mercedesul. Şoferul de Mercedes a decis să întoarcă neregulamentar pentru a evada din această situaţie, iar şoferul RAM-ului l-a urmat cu intenţia vădită de a continua deteriorările.
Cele două maşini s-au făcut nevăzute în sunetului motorului de pe RAM TRX, un pick-up cu un motor V8 de peste 700 CP, şi nu e clar cu ce s-a încheiat toată istoria.
Dar un fapt e absolut cert. E o situaţie de sfidare clară a regulamentului circulaţiei rutiere, care are stipulată drept pedeapsă suspendarea permisului de conducere de la 6 la 12 luni, cooptată cu amendă, muncă în folosul comunităţii şi chiar arest contravenţional de la 3 la 15 zile în cazurile grave. Iar acesta pare a fi unul din cazurile grave, care ar putea avea chiar şi o componentă penală.
Deci e cât se poate de clar că vorbim de un comportament în trafic care nu poate nicidecum fi tolerat şi rămâne nepedepsit sau să de soldeze cu o amendă simbolică. Am solicitat poliţiei informaţii despre finalitatea acestui caz şi vom reveni cu actualizări atunci când ele vor exista.

Vezi imaginile surprinse în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
3,996
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!