Un accident excepţional de grav, cu două maşini care au luat foc şi oameni blocaţi, a avut loc în Moldova, copiii din maşini fiind salvaţi de trecători

10 August 2024, 11:39
Redacţia PiataAuto.md
Un accident de o gravitate excepţională a avut loc azi dimineaţă pe traseul M5 din Moldova, în regiunea satului Codreanca. Două maşini, un Mitsubishi şi un Opel, în care se aflau 5 şi, respectiv, 6 persoane, au avut o coliziune frontală, în urmă căreia ambele au luat loc.
În Mitsubishi se aflau 5 persoane — 3 maturi şi 2 copii, iar în Opel se aflau 6 persoane, 3 adulţi şi 3 copii. În urma impactului, majoritatea celor din interior au rămas încarceraţi în maşinile în flăcări.

Alte maşini care treceau pe alături au oprit, însă. Astfel, trecătorii au reuşit să salveze toţi cei 5 copii din cele două automobile, şi încă un adult din Mitsubishi. Alţi 5 adulţi din cele două maşini n-au putut fi salvaţi, însă, până la venirea pompierilor, ambulanţelor şi poliţiei.
Cei 6 oameni salvaţi au fost preluaţi de medici şi transportaţi la spital. De ajutor medical au avut nevoie şi doi dintre oamenii care au intervenit în ajutor.

Aceşti oameni care au intervenit, însă, sunt cei care au salvat astăzi 6 vieţi, inclusiv toţi cei 5 copii din cele două maşini!
Poliţia spune că şoferul uneia dintre maşini a provocat accidentul printr-o depăşire neregulamentară, efectuată într-o zonă cu linie continuă şi interdicţie de depăşire.
1
2,273
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!