Un camion al serviciului de reparaţii ale liniilor de troleibuz din Chişinău a rămas suspendat în acele linii

10 Septembrie 2024, 14:21
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie cu totul neobişnuită a avut loc astăzi în Chişinău, unde un camion vechi, de marcă GAZ, ce aparţine serviciului de reparaţii ale liniilor de troleibuz din Chişinău a rămas suspendat exact în liniile aceleiaşi reţele.
Camionul are o platformă pe acoperişul său, care poate ridica echipele mai aproape de liniile de troleibuz, atunci când acestea muncesc la ele. De obicei, echipa urcă pe platformă în cea mai coborâtă poziţie, apoi platforma urcă mai sus, iar la final platforma coboară şi muncitorii urcă deja la bord, în cabină.
Foto: Un asemenea camion, surprins pe timp de iarnă

De această dată, platforma a rămas într-o poziţie mai ridicată şi a agăţat o linie transversală, cu rol de susţinere a liniei propriu-zise de troleibuz.
Linia s-a dovedit a fi atât de rezistentă, încât a susţinut greutatea camionului şi l-a făcut să-şi ridice puntea faţă în aer, rămânând suspendat în asemenea mod.
Camionul a rămas mai mult timp într-o asemenea poziţie, întrucât simpla rulare în marşarier şi forţare a liniei risca să producă o lovitură prea dură a zonei cabinei de sol şi să deterioreze ireversibil camionul vechi.
Poză simbol

Din fericire, Regia Transport Electric din Chişinău are un camion DAF mai nou cu rol specializat de remorcher şi cu braţ de ridicare a vehiculelor grele.
1
2,134
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!