(VIDEO) Test drive cu BAIC Beijing X7, SUV-ul chinezesc construit cu inspiraţii Mercedes-Benz

10 Februarie 2021
Ilie Toma
Acesta e BAIC Beijing X7, cel mai nou şi mai ambiţios SUV chinezesc, care s-a lansat în Moldova de curând. În primăvara anului trecut scriam despre el, când era dezvăluit pentru prima dată publicului din China, şi menţionam că cei de la BAIC ziseseră atunci că noul lor SUV e creat în strânsă colaborare cu cei de la Mercedes-Benz. Da, da, despre marca germană e vorba, şi despre o poveste încurcată.
Acum SUV-ul ăsta chinezesc, cu inspiraţie de Mercedes-Benz şi nume de BMW, a ajuns în Moldova, pe mâinile noastre. Am petrecut cu el ceva timp pentru a-l cunoaşte suficient de bine, încât să putem fi obiectivi şi totodată tranşanţi unde e cazul.
Şi a ieşit poate cel mai tranşant test drive din ultima vreme. Fără ocolişuri. Direct, obiectiv, dar şi sincer până la capăt, despre noul BAIC Beijing X7. Pentru că voi, comunitate, meritaţi sinceritatea deplină! Iar după ce vezi testul în video-ul de mai jos, am aprecia foarte mult dacă ne-ai lăsa şi un comentariu cu impresiile despre el şi despre modelul chinezesc!
5
44,566
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!