(VIDEO) Test drive cu noua Dacia Sandero Stepway în Moldova: cât de bune sunt noile modele Dacia cu adevărat

8 Mai 2021
Ilie Toma
Iată că a venit şi acel moment când Dacia a lansat noi generaţii pentru gama sa de bază — Logan, Sandero şi Sandero Stepway, iar prima dintre ele, care a ajuns în Moldova e Sandero Stepway, pe care am şi testat-o într-un video test drive.
Ştiind neajunsurile precedentelor modele, într-o lume în care multe din generaţiile noi devin mai rarefiate şi mai discutabile, ne-am întrebat cum s-a procedat în cazul unei maşini mult mai democratice şi mai accesibile. Da, erau multe de lăudat, dar şi multe de criticat la precedenta Dacia Logan şi Sandero, începând de la motorul de 0.9 litri turbo, care ne displăcea de tot, pe orice model l-am fi testat, până la unele arhaisme precum sârma legată de faruri pentru reglajul acestora şi multe altele. Şi tocmai lista asta de neajunsuri şi face mai intrigantă testarea unei noi generaţii, create să existe pe piaţă până după anul 2025 încolo. Cât de bună ar trebui să fie o nouă Dacia ca să poată duce povestea de succes mai departe într-o nouă epocă?
Avem la test noul motor 1.0 turbo, tot de 3 cilindri, care a venit să-l înlocuiască pe cel vechi de 0.9. Şi, pentru că am testat un Sandero Stepway, cu gardă la sol mai mare şi ceva capacităţi de trecere în plus, ne-am aventurat şi pe trasee mai rurale din Moldova, aşa cum sunt ele, asfalt mai rar, cu prundiş mai des, iar uneori şi cu gropi de noroi în cale.
Vedeţi impresiile depline în testul video de mai jos şi lăsaţi-ne şi impresiile voastre în comentarii!
4
34,082
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!