Prima pagină  »  Ştiri  »  Programul „Rabla americana” a dat roade pentru Toyota
20 AUGUST 2009, 13:18
2,366
0
Programul „Rabla americana” a dat roade pentru Toyota
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
1
Dupa cum anunta reprezentantul oficial Toyota in Republica Moldova, Centrul Toyota Chisinau „Continent”, americanii care au scapat de vehiculele personale vechi prin intermediul programului „Cash for Clunkers” (sau Rabla), procura cel mai des in schimb automobile de marca Toyota.

De la numarul total de masini noi procurate prin intermediul acestui program, 20 % ii revin producatorului japonez.

In lista modelelor pe care americanii le procura in schimbul celor vechi, pe primul loc se situeaza Toyota Corolla, pe cand in top-ul primelor cinci modele se mai afla Toyota Camry si Toyota Prius.

Amintim, ca incepand cu 24 Iulie in Statele Unite ale Americii este aplicat programul de premiere a persoanelor ce procura un vehicul nou „Cash for Clunkers” , potrivit caruia americanii care au transmis automobilul vechi la fier vechi primesc o suma de 3.500 – 4.500 Dolari SUA. In primele trei saptamani ai programului, dealer-ii auto au procesat 358.000 cereri cu o suma de 1.5 mlrd Dolari SUA. De curand, programul a beneficiat de o finantare suplimentara de 2 mlrd Dolari SUA, iar astfel, bugetul total este format din peste 3 mlrd Dolari SUA.

Potrivit statisticilor, pe parcursul ultimelor trei saptamani, americanii transmit cel mai des la fier vechi automobilele producatorilor autohtoni.

Multumita succesului de care se bucura acest program, compania Toyota dar si alti producatori auto, au declarat ca a crescut numarul unitatilor comercializate si ca sunt predispusi sa creasca si productia celor mai intrebate modele.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!