Prima pagină  »  Ştiri  »  In showroom-urile europene a aparut noul Volkswagen Golf Plus
3 APRILIE 2009, 10:44
1,964
0
In showroom-urile europene a aparut noul Volkswagen Golf Plus
De Redactia PiataAuto.md
0
Constructorul german de automobile Volkswagen, dupa ce a prezentat o serie de Golf-uri mai sportive, a hotarat sa ne mai prezinte unul, dar de aceasta data mult mai linistit, Volkswagen Golf Plus. La baza noii versiuni Golf Plus, sta dupa cum va puteti da bine seama Golf VI, dar de data aceasta noul model va oferi mai mult spatiu. Noul model Golf Plus este deja in showroom-urile europene si isi asteapta linistit clientii.

Volkswagen Golf Plus va fi disponibil in patru variane de motorizari, doua pe benzina TSI si doua diesel TDI. Ambele motoare TSI pe benzina, vor dispune de o capacitate cilindrica de 1.4 litri, cu 80 si 122 cai putere. Cat priveste cele doua diesel-uri TDI, ambele vor avea 2.0 litri si o putere de 110 si 140 cai putere. Toate propulsoarele vor putea fi cuplate la diferite cutii de viteze, dar cea mai speciala ramane a fi, cutia automata DSG cu 7 rapoarte.

Pentru clienti vor fi disponibile si doua versiuni diferite de dotari. Astfel acestia vor putea alege intre dotarea S si SE. Dotarea S este putin mai limitata decat SE, dar totusi ofera: conditioner, computer de bord multi-functional, player cu CD, ferestre si oglinzi actionate electric s.a. Sistemele de siguranta nu au fost uitate, astfel acesta va fi dotat cu: ABS, ESP, 6 airbag-uri, tetiere active in caz de impact spate pentru pasagerii fata. Versiunea SE este una mai bogata si mai confortabila, astfel clientii pe langa dotarile S, se vor mai bucura de : cruise control, volan de piele, si discuri de 16 inch din aliaj usor.

Pentru Golf Plus va fi disponibil si un sistem cu totul special,ce vine sa-i usureze viata soferului mai ales in mediile urbane. Acesta se numeste Park Assist, care datorita senzorilor, scaneaza locurile de parcare in cautarea unuia liber, iar cand il gaseste practic parcheaza automobilul automat, soferul nu ramane decat sa manevreze cu acceleratia si frana. Sistemul de generatie nou, Park Assist, este disponibil standart pentru versiunea SE.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!