Prima pagină  »  Ştiri  »  Inca un monstru bavarez - BMW X6 M
2 APRILIE 2009, 17:33
1,575
0
Inca un monstru bavarez - BMW X6 M
De Redactia PiataAuto.md
0
Nu, nu este o gluma intarziata de 1 Aprilie, este un fapt real, BMW va prezenta la Salonul Auto de la New York – X6 M. Diviziunea sportiva -M- a lui BMW a declarat ca niciodata nu va aparea un SUV (Sport Utility Vehicle) cu litera M la sfarsit, dar iata ca apare un SAC (Sport Activity Vehicle).

Nu sunt oferite multe detalii despre acest nou model, dar un lucru este stiut... BMW X6 M va dispune de un propulsor nou, cat si de o suspensie noua, ceea ce il vor face pe BMW X6 M primul SAV (Sport Activity Vehicle) cu tehnologie M din lume. X6 M va fi dotat cu sistemul inteligent Dynamic Performance Control, care este capabil sa imparta puterea intre rotile fata-spate, cat si intre rotile laterale, iar in unele cazuri numai pe o roata. Acesta lucreaza ca un sistem de stabilitate, dar mult mai bun, pentru nu a reduce din performante.

Se stie ca sub capota noului BMW X6 M se va afla un propulsor V8 de 4.4 litri twin-turbo. Deocamdata nu sunt oferite caracteristicile acestuia, dar se zvoneste ca acelasi propulsor se va afla pe viitorul M5.

Este interesanta tendinta producatorilor auto mondiali de a manipula cu lumea un pic infricosatoare a internetului. Mai intai Porsche i-a dat drumul pe strazi modelului Panamera care era special slab deghizat, in speranta ca un scolar o va fotografia si va posta pozele in internet, iar acum BMW starneste panica in jurul acestui model prin intermediul canalului propriu de internet BMW Web TV. In orice caz aceasta modalitate este mult mai ieftina decat a plati paparazzii sa faca poze ’’spion’’.

Din pacate nu va putem oferi poze cu noul model (in poza afisata este reprezentat BMW X6), dar promitem sa o facem in scurt timp...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!