Prima pagină  »  Ştiri  »  Mercedes-Benz E-Class – alt fizic, acelasi spirit
1 APRILIE 2009, 15:59
1,303
0
Mercedes-Benz E-Class – alt fizic, acelasi spirit
De Redactia PiataAuto.md
0
Iata ca tot mai aproape ne apropiem de startul vanzarilor noului Mercedes-Benz E-Class, care este unul din cel mai de succes model din istoria marcii, si de ce nu, unul din cel mai de succes din lume. Numai modelul anterior s-a vandut in peste 1.5 mln de unitati, in cei sase ani de prezenta pe piata, un numar urias de vanzari. Dar inca mai urias, este numarul de 10 mln unitati vandute in cei 60 de ani de existenta a modelului E-Class.

Acum intelegeti de ce este atat de importanta lansarea lui Mercedes-Benz E-Class?

Weekend-ul trecut, Mercedes-Benz E-Class a aparut in saloanele germane de automobile. A fost un weekend extrem de important pentru model, dar si pentru companie in general. Succesul nu s-a lasat asteptat... Un total de 350.000 potentiali clienti, cat si existenti, au deschis usile showroom-urilor in speranta de a da ochii cu un E-Class. Multi din acestia si-au dorit un test drive cu noul model, astfel 5.000 de teste deja au fost efectuate numai in weekend, in timp ce inca 6.000 au fost programate pentru zilele urmatoare. Dar cea mai importanta cifra ramane a fi cea de 50.000 de comenzi, facute pentru Mercedes-Benz E-Class pana ca acesta sa fie introdus pe piata.

Aceste cifre sunt mai mult decat imbucuratoare pentru oficialii companiei, care prin persoana Vice-presedintelui Klaus Maier a demonstrat acest fapt. Maier a declarat ca compania este foarte bucuroasa pentru startul nemaipomenit pe care il are noul model, si inca odata a subliniat, ca anume E-Class este ’’inima’’ Mercedes-ului.

Amintim ca noul Mercedes-Benz E-Class, va ingloba in sine o multime de tehnologii inovatoare, care vor fi disponibile pe acest vehicul pentru prima data, ca: Lane Keeping Assist, Speed Limit Assist si Night View Assist Plus. Pe langa acestea, noul E-Class va fi foarte econom cu consumul de combustibil, care va scadea pana la 23 % fata de precedentele modele. Spre exemplu E 250 CDI livreaza 204 cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm, adica este un propulsor cu 25 % mai puternic decat precedentul. dar in acelasi timp consumul de combustibil, este de doar 5.3 litri la 100 km, iar emisiile de CO2 se ridica la 139 g/km.

In Republica Moldova, Mercedes-Benz E-Class va fi disponibil clientilor pe parcursul acestei luni.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!