Prima pagină  »  Ştiri  »  Un nou crossover de la SsangYong - C200
6 APRILIE 2009, 11:48
1,262
0
Un nou crossover de la SsangYong - C200
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Iata ca la Salonul Auto de la Seul, al patrulea producator auto dupa marime din Coreea de Sud, SsangYong, dezvaluie noua directie in materie de design si tehnologii a companiei. Aici au fost prezentate doua versiuni ai noului model C200, care va fi disponibil si in Europa, dar ceva mai tarziu…

Design-ul, dupa parerea mea, este unul cat se poate de reusit, fiind eleborat de renumita casa italiana de design Giugiario. Dar totusi acesta putin difera intre versiuni… Astfel versiunea Aero, care se doreste a fi un pic mai agresiva, se deosebeste prin grila radiatorului, farurile ceata, discurile s.a.
Spre deosebire de modelele actuale, noul crossover SsangYong C200 este ceva mai mic si mai usor. Va fi disponibila chiar si o versiune hybrid, C200 Eco, aceasta va permite reducerea emisiilor de CO2 cu 50%. Adoua versiune este numita C200 Aero, iar pentru aceasta vor fi disponibile doua propulsoare unul turbo pe benzina de 1.8 litri si unul diesel de 2.0 litri. Ambele versiuni indiferent de propulsor vor fi cuplate la o cutie de viteze automata cu 6 rapoarte, dar optional va fi oferita si o cutie de viteze manuala.

In cadrul aceluiasi salon, SsangYong a mai prezentat si versiunea diesel hybrid a modelului Kyron.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!