Prima pagină  »  Ştiri  »  Automobile bune la un pret bun!
3 IUNIE 2009, 15:28
1,324
0
Automobile bune la un pret bun!
De Autocentrul Elita 5
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Salonul de automobile al Autocentrului Elita 5, va propune doar acum, cel mai bun pret pentru automobilele BYD F0 – 5 690 Euro, BYD F3 – 6 990 Euro (cu o lista de dotari foarte bogata).

Automobilele BYD inseamna calitate, siguranta si un pret bun.

F0 - Fata «zambitoare», farurile expresive si liniile fine ale partii spate, il fac pe BYD F0 sa fie o masina frumoasa si dinamica. Formele suple de la exterior sunt completate de interiorul confortabil si ergonomic. Indicatoarele cu lumina alba pe fonul albastru, garanteaza o vizibilitate inalta a instrumentelor de bord in orice moment. Scaunele spate pot fi in totalitate rabatate, creand astfel un spatiu mare de depozitare.

Confortul conducatorului si pasagerilor il asigura suspensia de tip McPherson.

Automobilele BYD F0 sunt dotate cu propulsoare de generatie noua, cu o capacitate cilindrica mica, dar cu caracteristici inalte, ce asigura o putere mare a propulsorului si un consum redus de combustibil.

La capitolul caracteristici inalte pot fi atribuite si dimensiunile compacte, greutatea redusa, cat si pretul atractiv. Sub capota lui BYD F0 este amplasat un propulsor econom de 1.0 litri ce livreaza o putere de 68 cai, fiind cuplat la o cutie mecanica cu 5 rapoarte. Consumul de combustibil al acestui propulsor nu trece de 4 litri pentru 100 km, ceea ce il transforma pe F0 intr-un automobil convenabil pentru utilizarea de zi cu zi.

F3 – este garantia calitatii si confortului. BYD F3 este echipat cu un propulsor nou Mitsubishi, ce dispune de o capacitate cilindrica de 1.5 litri si cu un consum mediu de 6.4 litri pentru 100 km. Finisarea interiorului cu piele naturala, prezenta insertiilor din lemn, dar si volanul din piele ofera un sentiment de confort si respectabilitate, iar asa detalii cromate ca molding-urile, manerele usilor, grila radiatorului, sunt intr-o armonie absoluta cu discurile din aliaj usor, ceea ce contribuie ca exteriorul sa atraga tot mai multe priviri in strada.

ABS, airbag pentru conducator si pentru pasager, elemente intarite ale caroserie atat in partea fata cat si in lateral – sunt o garantie a sigurantei si confortului in timpul deplasarii. Caracterele constructiei cat si a dotarilor tehnice, contribuie ca BYD F3 sa fie exploatat cu usurinta atat in ambuteiaje, dar si in zonele rurale cu suprafete rele de drum.

Va asteptam pe adresa:

or.Chisinau, bl. Dacia,55
Telefon de contact (22) 92 97 20

or. Balti, str. Iorga,11
Telefon de contact (231) 4 66 96

www.byd-auto.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!