Prima pagină  »  Ştiri  »  Centrul Toyota Chisinau "Continent" a daruit copiilor o sarbatoare
3 IUNIE 2009, 16:38
1,865
0
Centrul Toyota Chisinau "Continent" a daruit copiilor o sarbatoare
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
Cu ocazia zilei mondiale a copiilor, 1 iunie, Centrul Toyota Chisinau “Continent” a daruit o adevarata sarbatoare celor mai mici vizitatori ai showroom-ului. Doar nu este nimic mai frumos in lume decat fetele zambitoare si glasurile fericite ale copiilor nostri.

Timp de o ora si jumatate, 20 de elevi cat si parintii lor, dar si copii din centrul medical "Hippocrates", au fost amuzati de clovni. Din cadrul programului distractiv au facut parte numeroase concursuri ce au testat curajul, atentia si caracterul competitiv al copiilor.
Vizitatorii ce au intrat din coincidenta in aceasta zi, au fost placut surprinsi de programul distractiv. La 1 Iunie showroom-ul practic “stralucea” si “zambea”, iar automobilele expuse aici au fost infrumusetate cu jucarii. Copii au fost extrem de interesati de incaperea showroom-ului, studiind cu privirea fiecare model Toyota si Lexus ca mai apoi sa se intereseze despre diferenta dintre acestea la fel ca niste maturi!

Sarbatoarea a inceput odata cu “cercetarea” salonului Toyota . Administratorul showroom-ului Anastasia Axenov a relatat despre cele mai interesante detalii ale interiorului, le-a aratat copiilor cateva functii “secrete” ale automobilelor, dar si lucruri interesante despre fiecare model in parte. Nu mai putin, copii au fost impresionati si de Service Centrul Toyota Chisinau “Continent” unde au putut vedea cum sunt “lecuite” pe viu automobilele Toyota si Lexus.

Copii au pus un numar atat de mare de intrebari incat managerul Service Centrului Igor Tolmacev, nu reusea sa raspunda la toate. Elevii au fost fericiti sa afle ca mai departe ii asteapta si mai multe emotii pozitive – anume pentru ei a fost organizata o sesiune foto cu toate automobilele. Astfel copii practic au asaltat masinile expuse, incercandu-se in rolul de soferi sau de pasageri fericiti Toyota. In asa mod in showroom se auzeau tot mai multe zambete si racnete de bucurie.

Apropo, in procesul de examinare a fiecarui model in parte au fost descoperite multe fapte interesante. Spre exemplu, se pare ca Toyota Corolla poate adaposti pana la opt copii fericiti si energici.

Nimeni nu a ramas fara cadouri. Centrul Toyota Chisinau “Continent” a ales daruri pentru fiecare: viitorii pictori – au primit diverse instrumente de desen, baloane - au primit visatorii, iar toti impreuna au primit jucarii de plus si multe altele."Pe viitor ii vom astepta cu mare nerabdare pe toti copii in showroom-ul nostru, iar astfel de sarbatori vor deveni o traditie aici, care vor mentine bogatiile familiare si loialitatea viitorilor potentiali clienti fata de brand-ul Toyota in general” – a comentat managerul de marketing, publicitate si relatii cu publicul al companiei “Continent” Viorel Verbinschi.

Centrul Toyota Chisinau “Continent” – este reprezentantul oficial al companiei Toyota in Republica Moldova. In service centru sunt 12 posturi de deservire , ce deservesc 60 automobile pe zi. Pe langa asta, Centrul Toyota Chisinau “Continent” – este importator oficial al automobilelor Lexus si singurul Service Centru oficial Toyota si Lexus din Republica Moldova. Reprezentanta Toyota ofera un spectru larg de servicii ce include efectuarea testelor drive, procurarea automobilelor, asigurare, leasing, creditare, trade-in, piese si accesorii originale. Centrul Toyota Chisinau “Continent” – ofera clientilor sai avandaje unice datorita Programului de Loialitate de la Toyota si Lexus. Anume acesta este un nivel inalt de deservire!

Centrul Toyota Chisinau “Continent” va asteapta pe viaduc-ul "Centru - Botanica".

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:

Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
GALERIE FOTO (27 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!