Prima pagină  »  Ştiri  »  Club Card... pentru Asigurari! In premiera absoluta in Moldova!
4 IUNIE 2009, 14:40
1,258
0
Club Card... pentru Asigurari! In premiera absoluta in Moldova!
De IPB Delta Asigurari
0
E bine sa incerci in permanenta lucruri noi, insa e atat de placut sa ai in jurul tau parteneri de incredere, verificati in timp!

De cele mai multe ori, atunci cand vorbim de asigurari, ne imaginam automobile accidentate, case inundate sau obiecte distruse. Ce-ar fi sa privim insa si latura umana a lucrurilor? Sentimentul de regret pe care il are un sofer care isi priveste automobilul avariat, disperarea unui om care isi vede casa in apa sau nesiguranta fata de viitor pe care o simte cel ce tocmai a suferit o mare pierdere?

IPB Delta Asigurari o face – noi privim dincolo de calcule de risc si costurile despagubirilor. Noua ne pasa de sentimentele si asteptarile Dvs., de siguranta viitorului Dvs., dar si de bugetul familiei Dvs.!

Tocmai de asta, lansam, in premiera absoluta in Moldova, primul Club Card de Asigurari!

Oricine poate intra in posesia unul Club Card de Asigurari, contractand produse de asigurare in suma de 3000 lei. Iar odata devenit posesor, beneficiati de toate avantajele utilizarii lui:
Contractati asigurari auto obligatorii beneficiind de fiecare data de bonusuri semnificative
Contractati asigurari CASCO cu reduceri de fidelitate: cu fiecare nou an de asigurare sau fiecare noua polita de asigurare reducerile Dvs. devin tot mai mari, iar in felul acesta Compania noastra isi exprima recunostinta pentru fidelitatea Dvs.!
Contractati asigurari medicale pentru plecari peste hotare, asigurari de accidente, asigurari de bunuri, asigurari de raspundere profesionala – toate cu bonusuri sau reduceri semnficative, care devin tot mai importante pe masura ce numarul de produse contractate creste sau perioada fidelitatii devine tot mai mare.

Pentru Compania noastra, increderea Dvs. este cea mai de pret valoare pe care o putem obtine! Suntem siguri ca onestitatea Companiei noastre, promtitudinea actiunilor noastre in momentele-cheie, vor constitui pentru Dvs. argumentele cele mai semnificative pentru ne alege de fiecare data pe noi!

Va asteptam chiar incepand de astazi pentru a deveni posesorul primului Club Card de Asigurari din Moldova!

Si, un mic secret: Club Cardul de Asigurari IPB Delta Asigurari este transmisibil, prin urmare puteti oferi posibilitatea obtinerii de reduceri si bonusuri si celor apropiati Dvs.!


IPB Delta Asigurari:
str. Serghei Lazo 40, et. 6, Chisinau,
Tel.: ( 373 22) 22-73-89, 22-73-87
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!