Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Sandero isi continua expansiunea internationala
4 IUNIE 2009, 16:51
1,113
0
Dacia Sandero isi continua expansiunea internationala
De Redactia PiataAuto.md
0
Dacia Sandero isi continua expansiunea pe diferite piete mondiale, ca de curand sa inceapa a fi produsa si la uzina Renault din Casablanca, Maroc. Pentru ca asamblarea ultimului model Dacia sa fie posibila aici, au fost investiti peste 16 mln Euro care au fost utilizati in mare parte pentru cresterea capacitatii atelierului de vopsire, dar si pentru modernizarea linii de testare.

In Maroc, Dacia Sandero se va comercializa in paralel cu Dacia Logan si Logan MCV, modele care la momentul actual detin o cota de piata de 16 % si va imparti cu acesta 70 % din componente. Reputatia producatorului roman de automobile in Maroc este foarte buna deoarece este al doilea cel mai vandut brand dupa Renault, iar daca ar fi sa vorbim despre toate modelele comercializate in Maroc, Logan este cel mai vandut aici incepand cu anul 2006, totalizand pana in prezent un numar de 48.000 unitati comercializate.

Odata cu inceperea productiei lui Dacia Sandero in Maroc, grupul Renault isi continua expansiunea internationala, mai ales ca de curand a inaugurat uzine in Brazilia, Columbia si Africa de Sud. Vanzarile pentru Dacia Sandero in Maroc vor incepe la 18 Iunie 2009, fiind insotite de o garantie de 3 ani, sau 100.000 km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!