Prima pagină  »  Ştiri  »  Exemplarul cu numarul 500 Tesla Roadster, si-a cunoscut noul proprietarul
4 IUNIE 2009, 14:32
1,182
0
Exemplarul cu numarul 500 Tesla Roadster, si-a cunoscut noul proprietarul
De Redactia PiataAuto.md
0
Compania Tesla Motors marcheaza un eveniment placut pentru companie, cat si pentru tot ce inseamna masini propulsate de energie electrica in general. Recent, a fost vandut exemplarul cu numarul 500 al modelului Roadster, iar fericitul proprietar a intrat imediat in posesia acestuia. Acesta este Martin Tuchman, fostul director al Interpool-ului, care s-a declarat a fi foarte bucuros de noul sau automobil.

Pe langa cele doua automobile pe care deja le detine, Mercedes 250 din 1967 si un Jaguar decapotabil modelul anului 1993, Touchman a declarat despre Tesla Roadster ca este “absolut uimitoare” si ca o va alimenta partial cu energie electrica obtinuta prin intermediul panelurilor foto-electrice instalate pe acoperisul casei sale din Kingston, New Jersey.

Compania Tesla Motors a facut publica informatia potrivit careia in curand va inaugura o serie de showroom-uri in diferite orase din SUA si Europa, spre exemplu Chicago, London, Seattle,Miami, Washington, Monaco, Munchen s.a. Livrarile pentru clientii europeni vor incepe din aceasta vara.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!