Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Soul a primit cinci stele la testele EuroNCAP
3 IUNIE 2009, 16:21
1,531
0
KIA Soul a primit cinci stele la testele EuroNCAP
De KIA Motors Moldova
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
KIA Soul a fost numit unul din cele mai sigure automobile din segmentul crossover-elor compacte.

Noul crossover urban KIA Soul a primit nota maxima “5 stele” in urma rezultatelor anuntate de EuroNCAP. Odata cu aceste rezultate (87 % nivelul de protectie a pasagerilor adulti, 86 % protectia copiilor si 86 % sistemele active de siguranta) Soul a fost pozitionat intr-un rand cu cele mai sigure automobile din segmentul crossover-elor de dimensiuni compacte.

Printre optiunile lui Soul ce asigura siguranta pasagerilor pot fi gasite: doua airbag-uri frontale si doua laterale, airbag-uri de tip cortina, tetiere active, centurile de siguranta pretensionate reglabile pe inaltime, centuri de siguranta in trei puncte pentru pasagerii spate, sistemul de stabilitate (ESP), traction control (TCS), ABS si BAS. Protectia in cazul accidentelor o mai asigura si caroseria construita din metal puternic, ce absoarbe foarte mult din forta impactului.

“Functionalitatea inalta, nivelul inalt de protectie a pasagerilor, cat si garantia de 5 ani KIA, il fac pe Soul mai atragator pentru clientii europeni cu cerinte inalte fata de automobile” – a declarat directorul general de marketing al companiei KIA Europe, Panu Vainamo.

Rezultatele ultimelor teste EuroNCAP nu sunt primele de acest gen obtinute de KIA, deoarece in anul 2007, EuroNCAP i-a atribuit si lui KIA cee’d cele 5 stele mult dorite.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!