Prima pagină  »  Ştiri  »  Nissan a inaugurat in Federatia Rusa o fabrica noua
4 IUNIE 2009, 13:52
1,477
0
Nissan a inaugurat in Federatia Rusa o fabrica noua
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
Dupa ce a anunta in Aprilie 2006 ca are planuri de a construi o noua uzina in Sankt-Petersburg, compania Nissan a sarbatorit zilele trecute inaugurare acesteia. La ceremonia oficiala de inaugurare a fost prezent Prim-ministrul Federatiei Ruse, Vladimir Putin, dar si guvernatorul regiunii Sankt-Petersburg, Valentina Matvienko, fiind astfel subliniata importanta acestui eveniment pentru ambele parti.

Dupa ce timp de trei ani au fost investiti peste 200 mln Dolari SUA in constructia noii uzine, compania Nissan planifica sa produca un numar de 50.000 unitati pe an. Pana cand, aici vor fi produse doua modele, acestea fiind sedan-ul din clasa business Nissan Teana si SUV-ul Nissan X-Trail ce vor fi asamblate de un numar de 750 angajati.

Din totdeauna, Nissan este interesat sa produca vehiculele sale cat mai aproape de cele mai importante piete, ceea ce ii ofera o flexibilitate mai mare, dar si un raspuns mai promt la cerintele schimbatoare ale pietei. In prezent, cota de piata a lui Nissan in Federatia Rusa constituie 5.7 %, ceea ce face ca Rusia sa fie cea mai importanta piata pentru compania japoneza din Europa, si a cincea din intreaga lume.

Cu un numar total de 180.000 angajati in lume, Nissan planifica sa produca si sa comercializeze peste 3 mln de autoturisme si comerciale in peste 190 tari pe parcursul anului 2009.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!