Prima pagină  »  Ştiri  »  Performanta suprema si stilul exclusiv – toate in noul BMW M3
1 IUNIE 2009, 11:47
1,206
0
Performanta suprema si stilul exclusiv – toate in noul BMW M3 Edition Models
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Modelul BMW M3 de la inceputul carierei sale este cunoscut drept un sport car puternic reprezentat de un design exclusiv si performante supreme. De curand, bavarezii au decis sa sublinieze intr-un stil unic aceste caracteristici prin prezentarea noului BMW M3 Edition Models care este mai atractiv si mai agresiv. Pentru al face cat mai exclusiv, noul model va fi produs intr-o editie limitata pe parcursul a doar 6 luni.

Noul BMW M3 Edition Models se trage de la actualul M3, iar la momentul cand vor incepe vanzarie in Iunie 2009, acesta va fi oferit in patru culori : Alpine White, Black, Dakar Yellow si Monte Carlo Blue, care se vor asocia individual cu design-ul din interior.

O serie de elemente de la exterior sunt de culoare neagra pentru ca noul BMW M3 Edition Models sa para mult mai agresiv, acestea fiind : grila radiatorului, prizele de aer de pe capota, branhiile laterale, tevile sistemului de esapament, si carcasele oglinzilor retrovizoare ce sunt conectate la caroserie prin doua brate vopsite in caroseria masinii. Iar pentru a optimiza exteriorul masinii, toate cele patru variante al noului Edition Models sunt dotate cu discuri din aliaj usor special elaborate pentru noul model cat si cu suspensie unica. Discurile sunt de 19 inch, iar design-ul cu litera “M” incrustata pe centru si spitele duble nu este foarte indepartat de discurile celorlate BMW M3, M5 sau M6, fiind oferite intr-o nuanta neagra sau clasica. Cat priveste modelele Alpine White, Black si Monte Carlo Blue, aceleasi discuri sunt oferite intr-o nuanta exclusiva alba si spite lustruite.

Suspensia lui BMW M3 Edition Models sugereaza un stil mai sportiv, prin reducerea inaltimii intregii masini cu 10 mm.

Culori speciale si finsari individuale sunt regasite si la interior. Astfel suprafata cotierei centrale, consola centrala si panelurile de pe usi sunt de culoare alba pentru modelele cu caroseria alba si neagra, sau de culoare galbena sau respectiv albastra, pentru Dakar Yellow sau Monte Carlo Blue . Aceleasi modele sunt tapitate cu piele naturala a caror extreme sunt dominate de firele albe, cat si de liniile verticale de culoare alba, sau de culoarea caroseriei in cazul cand este aleasa culoarea Dakar Yellow sau Monte Carlo Blue.

Propulsorul de sub capota este acelasi V8 de 4.0 litri ce poate fi regasit si pe BMW M3, ce dizvolta 420 cai putere. Puterea este transmisa catre rotile spate prin intermediul cutiei manuale cu 6 viteze oferita standart, sau se poate opta optional pentru cea automata cu ambreiaj dublu Drivelogic. In cazul cutiei manuale, acceleratia este de 4.8 secunde, iar consumul mediu 12.4 litri. Fiind cuplat la cutia automata Drivelogic, BMW M3 Edition Models va accelera in 4.6 secunde pana la 100 km/h, iar consumul mediu va fi ceva mai redus, totalizand in mediu 11.9 litri pentru 100 km.

Standart pentru Edition Models este oferit acoperisul din carbon, iar optional sistemul Electronic Damper Control si meniul M Drive ce permite configurarea individuala a suspensiei si a propulsorului, cat mai aproape de stilul de conducere.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!