Prima pagină  »  Ştiri  »  Bentley sarbatoreste 90 ani prin lansarea unui model nou
10 IULIE 2009, 15:47
1,477
0
Bentley sarbatoreste 90 ani prin lansarea unui model nou
De Redactia PiataAuto.md
0
La 8 Iulie 2009, compania Bentley Motors a sarbatorit aniversarea celor 90 ani, iar odata cu aceasta a confirmat ca in August va fi dezvaluit noul model despre care se tot vorbeste in ultimul timp. Promitand ca si numele acestuia va fi facut public atunci, reprezentantii companii ne-au asigurat ca lansarea acestuia va marca inceputul unei noi ere pentru masinile luxoase britanice.

Fondata in anul 1919 de catre W.O. Bentley, prima masina produsa de companie a fost livrata in anul 1921 si a avut sub capota un propulsor de 3.0 litri. De-a lungul anilor, compania a lansat numeroase modele legendare, castigand si o multime de curse importante, printre care si cursa de anduranta de 24 ore LeMans, pe care a reusit sa o castige de cinci ori consecutiv intre anii 1924 si 1930.

Noul model al companiei se va alatura celor existente ca de exemplu Bentley Continental, Arnage, Azure si Brooklands, iar prezentarea acestuia va avea loc la 16 August 2009 in cadrul concursului de eleganta Pebble Beach Concours D’Elegance.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!