Prima pagină  »  Ştiri  »  BFGoodrich lanseaza a doua generatie de pneuri MUD Terrain
9 IULIE 2009, 13:27
1,088
0
BFGoodrich lanseaza a doua generatie de pneuri MUD Terrain
De Redactia PiataAuto.md
0
De curand, compania BFGoofdrich a lansat in Europa a doua generatie ale pneurilor legendare MUD Terrain. Aceasta se numeste MUD Terrain T/AKM2 ce vine sa inlocuiasca modelul anterior MUD Terrain T/AKM, care la timpul sau detinea pozitia de lider dupa vanzari.

Inginerii au avut o avut un scop bine prestabilit, crearea unui pneu capabil sa faca fata oricarei suprafete de teren, fie el accidentat, pietros, noroios s.a. Pentru a asigura pneurilor o putere exceptionala si anduranta pe masura, trei tehnologii au fost incorporate in noile pneuri MUD Terrain T/AKM2 - aparatoare laterale agresive, componente si mai rezistente la taiere si corzi ale peretilor mai puternice cu 33 % fata de modelul anterior. Toate aceste trei elemente deja si-au demonstrat eficienta pe cel mai de succes pneu destinat curselor extreme off road - BFGoodrich Krawler TEK.

Noile pneuri vor fi oferite cu dimensiunile de 15, 16 si 17 inch, si cu o latime intre 215 si 305 mm. Literele M S din partea laterala a pneurilor indica ca acestea au fost omologate pentru utilizare in noroi si zapada, ceea ce dovedeste ca noile MUD Terrain T/AKM2 sunt extrem de trainice si vor depune toata puterea de a scoate automobilul din cele mai grele locuri.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!