Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari a facut spectacol la Festivalul de Viteza din Goodwood
7 IULIE 2009, 16:33
1,162
0
Ferrari a facut spectacol la Festivalul de Viteza din Goodwood
De Redactia PiataAuto.md
1
In cadrul Festivalului de Viteza din Goodwood, Ferrari a facut un adevarat show datorita celor trei modele Ferrari California, 599 GTB Fiorano dotat cu pachet HGTE si editia limitata Ferrari Scuderia Spider 16M. Pentru a aprecia si a asculta motoarele V8 si V12 a celor trei modele care rulau cu viteze mari pe circuit, s-au adunat foarte multi spectatori, pentru care o zi devine o adevarata sarbatoare de fiecare data cand vine aici un Ferrari.

Intr-o remarcabila demonstratie de forta si agilitate incredibila, editia limitata Ferrari Scuderia Spider 16M a finisat un tur al circuitului cu o distanta de 2.5 km, stabilind cel mai bun timp de 59 secunde, ajungand la finis sub aplauzele publicului. Pe langa acest rezultat remarcabil, spectatorii au avut ocazia sa vada cum ruleaza si ultimul model din gama Ferrari, California, care chiar daca este putin mai slabut, nu ramanea cu mult in urma fratelui mai mare - GTB Fiorano.

Pentru prima data, Festivalul Vitezei din Goodwood a avut loc in anul 1993, cand imprejurul “Casei Goodwood” s-au adunat din toate colturile lumii, automobile ce au facut istorie, ca sport car-uri de la inceputul secolului XX, dar si bolizi care fac in prezent istorie precum masinile de Formula 1.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!