Prima pagină  »  Ştiri  »  Gama modelului SEAT Ibiza devine tot mai diversa
7 IULIE 2009, 10:57
1,377
0
Gama modelului SEAT Ibiza devine tot mai diversa
De Redactia PiataAuto.md
0
Gama de modele si de propulsoare pentru SEAT Ibiza creste in continuu, iar de curand, versiunilor ca FR si CUPRA li s-a alaturat si Bocanegra, lansarea careia a coincis cu aniversarea a 25 ani a modelului SEAT Ibiza. Pe langa versiunea noua, a mai venit si un propulsor extrem de eficient – 1.6 TDI CR.

Noile versiuni FR, CUPRA si Bocanegra sunt cele mai de top in gama de modele Ibiza. Acestea se evidentiaza prin intermediul caracterului spaniol fierbinte, propulsoarelor puternice, echiparilor bogate si prin exteriorul agresiv. Fara nici un dubiu, aceste versiuni ii vor satisface si pe cei mai neastamparati conducatori datorita caracteristicilor sportive si exteriorului agresiv.

Toate trei hatchback-uri sunt dotate standart cu un propulsor de 1.4 litri TSI ce emite 150 cai putere (pentru versiunea FR) si 180 cai putere (pentru CUPRA), avand posibilitatea de a fi cuplate la cutia de viteze automata cu 7 rapoarte DSG cu ambreiaj dublu si cu manete ale schimbatorului de viteze in spatele volanului. Clientii pot opta si pentru caroserii diferite, ca de exemplu pot alege intre 3 usi sau 5 usi pentru FR, in timp ce SEAT Ibiza CUPRA si Bocanegra sunt oferite doar cu 3 usi. Bocanegra poate fi echipata atat cu propulsorul de pe FR, cat si cu cel de pe CUPRA.

Pentru versiunile Ibiza ceva mai linistite, este oferit noul propulsor diesel de 1.6 litri TDI CR care livreaza 90 cai putere, inlocuind vechiul propulsor de 1.9 litri TDI ce livra aceeasi putere. Noul propulsor a adus pentru prima data tehnologia common rail sub capota modelelor SEAT, iar pe langa eficienta si cheltuielile mici necesare pentru intretinere, acesta isi va multumi in totalitate proprietarii.

Ca si versiunile FR si CUPRA, si noul propulsor este deja disponibil, in timp ce vanzarile pentru versiunea Bocanegra vor incepe din luna Septembrie a acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!