Prima pagină  »  Ştiri  »  In Republica Moldova a venit noua Toyota RAV4 facelift
6 IULIE 2009, 16:37
1,312
0
In Republica Moldova a venit noua Toyota RAV4 facelift
De Centrul Toyota Chisinau "Continent"
0
Centrul Toyota Chisinau “Continent” anunta ca din 01 Iulie 2009 pe teritoriul Republicii Moldova au inceput vanzarile modelului restilizat Toyota RAV4.

Noua Toyota RAV4 poate fi dotata cu doua tipuri de propulsoare cu patru cilindri de 2.0 si 2.4 litri, si dispune de tractiune integrala decuplabila. Propulsoarele pot fi cuplate la doua tipuri de transmisii, fie la una mecanica cu 5 rapoarte, sau la alta automata cu 4 rapoarte. In acelasi timp, Toyota RAV4 cu propulsorul de 2.4litri este oferita clientilor intr-o noua versiune a caroseriei cu o lungime marita a ampatamentului cu 100 mm.

Exteriorul modelului restilizat a fost dezvoltat in conformitate cu conceptul de design Vibrant Clarity, care ii reda o alura mai proaspata si mult mai moderna noului RAV4. Modificarile design-ului sporesc functionalitatea si siguranta pasagerilor, dar tot odata subliniaza puterea si dinamicitatea compactului crossover.

Pana si versiunea standart “Extra”, se deosebeste prin multe optiuni utile care demonstreaza inca o data ca toate modelele Toyota se deosebesc de cele ale concurentilor datorita nivelului inalt al echiparilor. Cat priveste modelele cu ampatament obisnuit, acestea se evedentiaza acum prin : noua bara de protectie, blocurile optice ce asigura o iluminare mai buna pe timp de noapte, farurile ceata infrumusetate cu elemente din crom (incepand cu versiunea “Extra”), dar si datorita noii grile a radiatorului cu noua amplasare a semnului marcii Toyota.

In partea spate a automobilului sunt amplasate blocurile optice noi, iar in general, tot exteriorul automobilului este subliniat de discurile din aliaj usor care la randul sau au un design nou.

Interiorul modelului restilizat Toyota RAV4, este conceput astfel incat vizual pare incapator, dar in acelasi timp are menirea de a sublinia clasa superioara al crossover-ului, care pe langa aceste mai este si foarte functional datorita diferitor comenzi amplasate pe volanul multi-functional, ca de exemplu: butoanele sistemului audio, butonul comenzilor vocale, butonul ecranului multi-functional de pe panelul de bord, cat si butonul sistemului de conectare a telefonului mobil prin intermediul tehnologiei Bluetooth Hands Free. Panelul de bord, consola centrala si design-ul difuzoarelor audio sunt conturate de o nuanta albastra intunecata. Pe consola centrala langa cotiera este amplasat buzunarul adaugator pentru conexiunea AUX , ce permite conectarea unui dispozitiv audio aditional. Incepand cu versiunea “Extra”, Toyota RAV4 este echipata cu oglinda retrovizoare interioara electronica, dar si cu senzori de ploaie si lumina.

Versiunea cu ampatament mai lung arata mai puternica si sportiva datorita arcurilor mai largi. Dimensiunile mai mari ii redau exteriorului un aspect solid si serios, insa fara ai scadea din manevrabilitate si calitatile impecabile atat de caracteristice pentru o masina de teren.

Fiind marit cu 100 mm, ampatamentul are o lungime totala de 2.660 mm, iar modificarea tuturor dimensiunilor automobilului au permis sa fie marit spatiul interiorului si port bagajului. Lungimea salonului acestei versiuni este mai mare cu 45 mm si are un total de 1.865 mm, distanta dintre scaunele fata/spate a crescut de la 800 la 865 mm, ceea ce permite ca pasagerii sa beneficieze de mai mult confort, in timp ce volumul port bagajului a crescut la randul sau de la 410 la 540 litri.

Pentru aceasta versiune este oferita grila radiatorului cu design unic, ce subliniaza nivelul premium al echiparii.

Este de mentionat faptul ca noua Toyota RAV4 este asamblata la uzina Toyota din Japonia.

In dependenta de versiunea aleasa : “Extra”, “Executive” si “X”, pretul modelului restilizat Toyota RAV4 porneste de la 22 750 Euro.


Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:

Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!