Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Sportage a devenit castigatoarea premiului american “Masina perfecta - 2009”
7 IULIE 2009, 09:46
1,140
0
KIA Sportage a devenit castigatoarea premiului american “Masina perfecta - 2009”
De KIA Motors Moldova
0
KIA Sportage a fost declarata masina perfecta in clasa SUV-urilor compacte.
KIA Sportage a fost declarata masina perfecta in clasa SUV-urilor compacte.

Compania KIA Motors America a anuntat ca KIA Sportage a devenit castigatoarea premiului “Masina perfecta AutoPacific 2009” in clasa SUV-urilor compacte. Acest premiu se decerneaza in baza numeroaselor studii a nivelelor de satisfactie ale clientilor dupa procurarea automobilului. “Masina Perfecta ” este numita acea masina, a careia proprietar doreste sa schimbe cat mai putine lucruri in ea, dupa o perioada de trei luni de la procurare, lasand totul asa cum a gandit constructorul.

Pentru desemnarea castigatorului au fost chestionati peste 32.000 proprietari auto din Statele Unite ale Americii. Ca criterii de apreciere au fost alese 15 pozitii diferite, printre care increderea consumatorilor, reputatia modelului, conformitatea caracteristicilor reale cu asteptarile proprietarilor s.a. In rezultat, KIA Sportage a acumulat 1.224 puncte, din maximul de 1.500 puncte.

Proprietarii KIA Sportage au evidentiat capacitatea mare a spatiului pentru pasageri si pentru bagaje, calitatile impecabile offroad, cat si criteriul extrem de actual pentru SUA si peste tot in lume, consumul redus de combustibil. Printre celelalte calitati se regasesc accesibilitatea si gama larga a sistemelor de siguranta pasiva si activa. Toate aceste calitati, ii fac pe clienti sa opteze anume pentru KIA Sportage.

Alte modele din gama KIA la fel au devenit finalistele premiului “Masina Perfecta 2009”, printre care: Cerato, Magentis, Sorento si Mohave au intrat in top-ul primelor cinci cele mai bune automobile din clasa sa.



Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!