Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul magazin Aston Martin este amplasat in apropierea circuitului Nurburgring
13 IULIE 2009, 13:34
1,160
0
Noul magazin Aston Martin este amplasat in apropierea circuitului Nurburgring
De Redactia PiataAuto.md
0
De saptamana trecuta, Aston Martin isi va bucura si mai mult fanii prin deschiderea unui magazin nou, amplasat langa renumitul circuit german Nurburgring, fapt care ne este sugerat si de numele acestuia – The Aston Martin Store Nurburgring. Noul magazin va activa in paralel cu site-ul companiei, prin intermediul caruia fanii din intreaga lume pot procura diferite suvenire.

Magazinul Aston Martin Store Nurburgring este localizat in inima bulevardului “Grand Ring” de langa vestitul circuit Nurburgring. Acesta este unul din cele 20 magazine din zona dedicate brand-urilor auto si sporturilor cu motor, cuprinzand o suprafata totala de 240 metri patrati. Aici, tuturor fanilor marcii li se va pune la dispozitie intreaga Colectie Aston Martin care include articole de vestimentatie pentru barbati, femei si copii, accesorii, cadouri luxoase s.a. Magazinul va mai oferi si vestimentatie de curse si alte articole din colectia Aston Martin Racing, cat si modele ale cunoscutului producator executate in miniatura de compania Minichamps din Germania.

Ulrich Bez, Directorul Executiv Aston Martin a declarat: “Acest circuit este extrem de bogat in istorie, si este locatia perfecta pentru teste pentru noile modele si sediul Centrului de Teste Aston Martin. Nurburgring mai este si locatia unde Aston Martin a obtinut numeroase victorii in ultimii ani, iar cea mai recenta este victoria obtinuta de Vantage V12 in cursa de 24 ore de pe Nurburgring din acest an.”
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!