Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault Z.E. a socat specatorii Festivalului de Viteza GoodWood
8 IULIE 2009, 10:17
1,187
0
Renault Z.E. a socat specatorii Festivalului de Viteza GoodWood
De Redactia PiataAuto.md
0
Chiar daca la Festivalul de Viteza Goodwood an de an se aduna cele mai cu renume automobile create vreodata, dar care in acelasi timp sunt recunoscute datorita abilitatilor sale dinamice, Renault Z.E. a dorit sa fie exceptia festivalului de anul acesta, din motiv ca este un concept pur ecologic si nu un bolid flamand de viteza.

La evenimentul ce a durat trei zile, conceptul futuristic Renault Z.E. (Zero Emission sau Emisii Zero), care a fost prezentat cu cateva luni in urma la Salonul Auto de la Paris, s-a alaturat altor doua exemplare foarte rare, Ondelios si electro-mobilul anului 1959 – Dauphine, care au venit direct din muzeul marcii Renault din Paris pentru a demonstra ca compania ramane la fel de devotata scopului de mentinere a mediului inconjurator.

Fiind produs intr-un singur exemplar, si estimat la un pret de peste 2 mln de Lire Sterline, conceptul construit manual Renault Z.E., a defilat cu mandrie pe circuit, aducand un contrast neobisnuit odata aflat printre masinile de curse ce il inconjurau. La un moment dat, in apropiere de “Casa Goodwood”, remarcabilul Renault Z.E., caracterizat de ferestrele verzi si panelurile solare montate pe acoperis, s-a alaturat langa un Jaguar XJ13 si unui Aston Martin DBR1, creand una din cele mai remarcabile parade de masini, vazute vreodata la Festivalul Vitezei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!