Prima pagină  »  Ştiri  »  Un partener de incredere - noul Fiat Panda 4x4 Adventure
13 IULIE 2009, 14:31
1,675
0
Un partener de incredere - noul Fiat Panda 4x4 Adventure
De Redactia PiataAuto.md
0
Fiat anunta ca a lansat un nou model, Fiat Panda 4x4 Adventure care in prezent este comercializat doar in Italia, dar care in scurt timp va fi disponibil pe tot continentul. Noul model este destinat in primul rand pentru persoanele dinamice, care sunt in permanenta in contact cu natura, sau pentru cei ce activeaza in agricultura sau silvicultura.

Robust si foarte incapator, noua Panda 4x4 Adventure are tangente cu modelul anilor ’90, Panda 4x4 Sisley, un offroader compact care era caracterizat de practicabilitate. Gama propulsoarelor pentru Adventure este formata din motorul de 1.2 litri ce livreaza 60 cai-putere si din cel de 1.3 litri Multijet cu 70 cai-putere.

La exterior, noua Fiat Panda 4x4 Adventure nu da dovada de frumusete si rafinament, insa nici nu cred ca cineva se astepta la asta de la un automobil care este destinat pentru fermieri sau pentru drumurile dificile din paduri. Pana si culoarea verde ne sugereaza ca Panda 4x4 Adventure este mai mult un impatimit al drumurilor offroad decat al celor asfaltate, iar practicabilitatea acestuia ne este sugerata de faptul ca noul model poate fi comandat numai cu scaunele fata, ceea ce permite ca compartimentul port bagajului sa creasca pana la 1000 litri, si ca Panda sa devina o mini utilitara.

Datorita tractiunii integrale si dimensiunilor compacte (3.570 mm lungime, 1.600 mm latime, 1.630 mm inaltime si 2.300 mm ampatament), Fiat Panda 4x4 Adventure poate merge oriunde, atat in ambuteiajele urbane, cat si in paduri. In general, Panda 4x4 Adventure este ultima reincarnare a unui model de succes, deoarece de la lansarea din anul 1980, Panda a fost vanduta in peste 5.8 mln exemplare, inclusiv versiuni 4x4.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!