Prima pagină  »  Ştiri  »  Visele au devenit realitate pentru un orb din SUA
8 IULIE 2009, 10:58
1,013
0
Visele au devenit realitate pentru un orb din SUA
De Redactia PiataAuto.md
0
“ Cel mai fascinant lucru pentru o persoana cu dizabilitati, este sa faca ceea ce toti spun ca nu o poate face”. Acestea sunt cuvintele lui Roger Keeney, un pensionar de 62 ani din Statele Unite ale Americii, care de 20 ani este orb din cauza unui accident intamplat la ferma sa, insa care nu si-a pierdut speranta pentru nici macar un minut.

Roger Keeney a participat la promotia Ford “The 10 Unleashed”, care a cerut de la participanti sa descrie in 250 cuvinte o experienta de vis la volanul unui Mustang. In urma numeraselor analize, Roger a fost desemnat castigator si a avut ocazia sa faca o serie de drift-uri la volanul unui Ford Mustang, fiind supravegheat indeaproape de fostul pilot profesionist de curse, Tommy Kendall.

“Cand am primit telefonul de la reprezentantul companiei Ford care imi spunea ca am castigat, am crezut ca cineva glumea pe seama mea” a declarat Roger Keeney, a carui eseu le-a atras foarte mult atentia celor de la Ford. In eseul scris de Roger, acesta mentiona ca chiar daca e orb, abilitatile sale de sofer nu au fost pierdute de-a lungul anilor, fapt ce i-a facut pe reprezentantii companiei Ford sa inteleaga ca Roger i-ar putea face sa vada Mustang-ul din alt punct de vedere.

Odata urcat in masina, Roger a fost intrebat de Tommy Kendall, “In tinerete obisnuiai sa faci drift-uri?”, iar Roger increzut in sine, i-a raspuns ferm “Da!”. “Fiind la volanul Mustang-ului am inceput sa rulez un pic pe pista, si alegand prima treapta a cutiei de viteze, am tras tare de volan si am apasat acceleratorul, in doar cateva secunde am simtit ca am facut trei intoarceri complete. Odata opriti, am auzit cum baietii din echipa de filmare strigau de bucurie, semn ca mult fum a iesit de sub rotile puternicului Mustang. A fost o experienta de neuitat, un vis devenit realitate!” a declarat in final Roger Keeney.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!