Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi Center RUMEON anunta preturile pentru Audi Q7 facelift
8 SEPTEMBRIE 2009, 09:55
2,661
0
Audi Center RUMEON anunta preturile pentru Audi Q7 facelift
De Rumeon, Distribuitor oficial Audi in Republica Moldova
1
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
Compania Rumeon da startul vanzarilor pe piata Republicii Moldova pentru modelul cu facelift – Audi Q7. Pretul de start pentru SUV-ul de clasa premiu constituie acum 45.000 Euro. Pe piata Republicii Moldova, pentru Audi Q7 este oferita o gama de 5 motoare, inclusiv imensul V12 TDI cu 500 cai-putere si cuplu maxim de 1.000 Nm, care ii permite lui Q7 sa ramana in continuare cel mai puternic vehicul cu propulsor diesel din lume.

Audi Q7 – un automobil sportiv, confortabil si puternic, perfect pentru cei ce isi doresc un SUV incapator cu capacitati inalte off-road, dar si cu capacitate sporita de depozitare si potential inalt de tractare a remorcilor. Deja din design-ul modelului se evedentiaza caracterul acesteia: linia joasa a ferestrelor, linia arcuita a acoperisului dar si a panelurilor laterale fac ca Audi Q7 sa fie asemanator coupe-urilor.

Noile elemente regasite in partea fata a lui Q7 il fac pe acesta mai expresiv si mult mai elegant. In combinatie cu farurile xenon, de iluminarea pe timp de zi au grija LED-urile incorporate in faruri. Dupa dorinta, poate fi comandata cea mai moderna varianta a sistemului adaptiv de iluminare, care, pe langa iluminarea de baza, mai dispune si de cea laterala ce ilumineaza excelent in viraje. Usa portbagajului a suferit si ea o serie de modificari stilistice, fiind caracterizata acum de un contur mai exact. Farurile spate LED sunt incluse in echiparea de baza.

Lungimea lui Audi Q7 este 5.090 mm, iar ampatamentul de 3.000 mm, in timp ce capacitatea maxima de depozitare in portbagaj este de 2.035 litri! In dependenta de doleantele clientilor, Audi Q7 poate fi echipat optional cu scaune separate pentru al doilea rand, sau cu al treilea rand de scaune. Accesul la al treilea rand de scaune il usureaza sistemul Easy Entry. Multumita motoarelor puternice cu injectie directa, Audi Q7 se comporta nu doar foarte increzut in sine in toate situatiile aparute pe traseu, ci mai dispune si de un consum econom de combustibil. Toate propulsoarele V6 si V8 sunt de generatie noua si sunt echipate cu o tehnologie inovativa de recuperare si pastrare a energiei cinetice. In Republica Moldova, pentru Audi Q7 sunt oferite 5 propulsoare eficiente a caror putere variaza intre 240 si 500 cai-putere – 2 pe benzina si 3 diesel. Standart, cuplu maxim este transmis sistemului de tractiune integrala quattro prin intermediul cutie de viteze tiptronic cu 6 rapoarte fiind impartit intre axe in raport de 40/60.

Suspensia noului Q7 uimeste cu perfectiunea sa. Un mare aport la manevrabilitatea sportiva si comportamentul increzut in off-road il aduce suspensia pneumatica adaptiva – adaptive air suspension. Combinatia intre suspensia pneumatica si amortizatoarele cu reglare electrica, ofera posibilitatea de a manevra cu garda la sol in dependenta de 5 nivele, sau de a alege unul din cele 3 regimuri dinamice: Comfort, Automatic si Dynamic – cat si regimul de incarcare sau regimul Lift pentru parcurgerea celor mai accidentate portiuni de drum. Audi Q7 este dotat si cu numeroase sisteme multimedia inteligente. Versiunea de top al sistemului de navigare include un hard disc, reprezentarea 3D a hartii, DVD si comenzi vocale. Mai este oferit si sistemul de conectare a telefonului prin Bluetooth, TV tuner, sisteme distractive pentru pasagerii spate Rear Seat Entertainment si sistemul acustic Advaced Sound System de la Bang & Olufsen.

Elaborarile Audi in domeniul sistemelor electronice de asistare a conducatorului au fost implimentate la maxim si pe noul Audi Q7 facelift. Cruise control-ul adaptiv, sistemul Audi braking guard, sistemul de parcare Audi parking system si alte sisteme de asistare sporesc ca manevrabilitatea automobilului sa fie cat mai sigura si confortabila.

Distribuitor oficial Audi in Republica Moldova:
RUMEON SRL
Showroom Audi: str. Varnita, 22, Chisinau
Telefon: 407-700
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!