Prima pagină  »  Ştiri  »  Debut mondial la Frankfurt pentru Fiat Punto Evo
10 SEPTEMBRIE 2009, 15:10
1,431
0
Debut mondial la Frankfurt pentru Fiat Punto Evo
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Fiat va veni la randul sau cu o premiera mondiala – Punto Evo, model care este prezentat ca o EVOlutie si tot odata ca un inlocuitor a lui Grande Punto. Vanzarile noului Fiat Punto Evo vor incepe in a doua jumatate a lunii Octombrie avand in fata sa scopul de consolidare a pozitiei pe care a obtinut-o Grande Punto in segmentul B.

Atat fata, cat si spatele noului model au fost restilizate, iar acest lucru este demonstrat de liniile noilor bumpere si a farurilor fata/spate incorporate. Noul design a mai taiat si din lungimea masinii, aceasta fiind acum de 4.060 mm, in timp ce alte dimensiuni raman aceleasi ca si la Grande Punto.

Si interiorul a suferit modificari, iar prin urmare a fost complect restilizat panelul de bord, scaunele, compartimentele de depozitare si instrumentele. Design-erii diviziunii Fiat Centro Stile au avut grija sa-i redea interiorului un stil original italian, cu utilizarea celor mai bune materiale si o atentie sporita la detalii.

Noul model va fi propulsat de motoare pe benzina MultiAir cu noul sistem de control al valvelor electro-hidraulice, cat si de propulsoarele diesel MultiJet. Pe langa acestea, vor mai fi oferite la alegerea clientilor si cele mai ecologice propulsoare din clasa, ce pot rula atat pe benzina, cat si pe gaz metan. Toate propulsoarele se conformeaza normelor europene de poluare Euro 5, iar datorita sistemului Start-Stop oferit standart, Punto Evo elimina si mai putine noxe in atmosfera.

Fiat Punto Evo a fost elaborat sa ofere cel mai inalt nivel de securitate pasagerilor sai. Noul model este dotat cu o sumedenie de sisteme de protectie, ca: 2 airbag-uri frontale, 2 airbag-uri laterale, 2 airbag-uri de tip cortina, un airbag pentru genunchi, ABS, EBD, ESP si sistemul Hill-holder care il va ajuta pe conducator sa porneasca mai usor pe o panta.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!