Prima pagină  »  Ştiri  »  In Thailanda s-a dat startul vanzarilor pentru noul Mitsubishi L200!
7 SEPTEMBRIE 2009, 16:03
1,375
0
In Thailanda s-a dat startul vanzarilor pentru noul Mitsubishi L200!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Compania Mitsubishi Motors a anuntat ca in Thailanda s-a dat startul vanzarilor noului Mitsubishi Triton (Mitsubishi L200 in Republica Moldova). Schimbarile esentiale sunt observate la design-ul noului model.

Facelift-ul aplicat lui Mitsubishi Triton (L200) a generat schimbari la partea fata a automobilului – grila radiatorului, bara de protectie si faruri. Tot odata, pentru noul model este oferit si sistemul de deblocare a usilor in caz de accident. Pe langa aceasta, in salonul vehiculului a fost modificata consola centrala si materialele de tapitare a scaunelor.

Amintim ca din momentul prezentei sale pe piata Republicii Moldova, Mitsubishi L200 a devenit un lider incontestabil in clasa “SUV Pickup”, detinand peste 70 % din cota de piata in segmentul dat. Compania “Elitautodiamant”, dealer-ul oficial Mitsubishi Motors in Republca Moldova, a comercializat peste 100 vehicule Mitsubishi L200.

Iar in anul 2008, Mitsubishi L200 a devenit castigatorul premiului national “Automobilul Anului 2008” in clasa “pickup-urilor”.

Mitsubishi L200 detine caracterele unui pick-up adevarat: caroserie puternica, lonjeroane rezistente care au scopul de protejare a pasagerilor in cazul accidentelor laterale, airbag-uri pentru conducator si pasagerul fata.

Automobilele oferite pe piata Republicii Moldova sunt echipate cu propulsoare econome, dar destul de puternice datorita capacitatii de 2.5 litri detinute de motorul diesel cu turbina si intercooler. Multumita tehnologiei de injectie directa “Common Rail”, este obtinut cel mai scazut consum de combustibil din clasa “SUV Pickup” (8.6 litri in ciclu combinat). Dar si asa, propulsorul dezvolta o putere de 100 kW/136 cai-putere oferiti la 4.000 rpm, si cuplul maxim de 314 Nm disponibil la 2.000 rpm. Sistemul de tractiune integrala “Easy Select 4 WD” pentru echiparea Invite si “Super Select 4 WD” pentru Intense, ofera posibilitatea de a parcurge cele mai grele portiuni de teren asigurand in acelasi timp si stabilitatea vehiculului pe traseu.

Mai multe detalii despre Mitsubishi L200 puteti afla aici: http://www.mitsubishi-motors.md/models/index.php?ch=l200
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!