Prima pagină  »  Ştiri  »  Inapoi la radacini – editia limitata Porsche 911 Sport Classic
9 SEPTEMBRIE 2009, 18:00
1,404
0
Inapoi la radacini – editia limitata Porsche 911 Sport Classic
De Redacţia PiataAuto.md
0
In exclusivitate pentru fanii legendarului 911, compania Porsche lanseaza o editie limitata formata din 250 modele unice – Porsche 911 Sport Classic. Prin crearea acestui model unic, ce a fost elaborat timp de 3 ani de diviziunea Porsche Exclusive, compania readuce traditia editiilor limitate construite intr-un numar redus.

Porsche 911 Sport Classic are la baza modelul Carrera S, insa nu si dimensiunile acestuia… Latimea masinii a crescut cu 44 mm, in timp ce latimea axei spate a fost si ea marita, semn ca puterea si sarcinile la care va fi supus acesta au crescut considerabil. Caracterul unic al acestui model special este sugerat de forma dublata a acoperisului, dar si de legendarul spoiler spate DuckTail (coada de rata), care pentru prima data a putut fi observat pe Porsche Carrera RS, modelul anului 1973.

Propulsorul de 3.8 litri cu injectie directa are o putere de 408 cai-putere si este cuplat la cutia de viteze manuala cu 6 rapoarte. Caracterul sportiv ale uneia din cele mai exclusive sport car-uri este reflectat de franele Porsche Ceramic Composite Brakes, de suspensia PASM cu garda la sol scazuta cu 20 mm, cat si diferentialul mecanic al puntii spate si jantele de 19 inch.

La interior, Porsche a folosit materiale pe care nu le-a mai utilizat pe nici un model, acesta este si cazul pielii impletite de pe scaunele adaptive sportive. Panelul de bord este finisat din piele naturala Espresso Nature ce ofera un contrast distinctiv pentru culoarea exclusiva a exterorului Sport Classic Grey.

Noul model Porsche 911 Sport Classic va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt, iar vanzarile modelului vor incepe in Ianuarie 2010 la un pret de baza de 169.300 Euro, pret fara taxe… O investitie foarte buna, mai ales ca acelasi model cu siguranta va tine capul de afis al caselor de licitatii in cativa ani.
GALERIE FOTO (34 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!