Prima pagină  »  Ştiri  »  KIA Soul a fost numit cel mai bun automobil pentru tineri
14 SEPTEMBRIE 2009, 14:48
1,223
0
KIA Soul a fost numit cel mai bun automobil pentru tineri
De KIA Motors Moldova
1
Dupa ce a cucerit numeroase premii importante, KIA Soul a fost laudata inca o data pentru calitatile sale inedite… De aceasta data, in numarul lunii Septembrie al revistei Autoweek, Soul a intrat in top-ul “Celor mai Bune si Sigure automobile pentru Tineri”.

Aparut cu putin timp in urma in lista “Celor mai fantastice automobile ale anului 2010”, publicata de redactia online al revistei TIME, castigator al premiului “Top Safety Pick” acordat de institutul american de siguranta pe trasee (IIHS), si inclus de site-ul Kelley Blue Book in clasamentul “Top 10 Back-to-School Cars”, iata ca Soul a fost reperat si de redactia AutoWeek pentru stilul stralucitor, raportul perfect pret/calitate, tehnologiile moderne de siguranta, economie si atractie pentru tineri.

“Soul – reprezinta un automobil modern, cu un pret rezonabil pentru un tanar ce isi poate alege stilul individual al masinii. Este dotat cu numeroase sisteme de securitate, este econom si accesibil” – a declarat Vice-Presedintele de marketing al companiei KIA Motors America, Michael Sprague.

KIA Soul se deosebeste prin multitudinea de posibilitati de stilizare atat a exteriorului, cat si a interiorului, dar si prin numeroasele dotari standart, ca de exemplu: sistemul audio AM/FM/CD/MP3, la care poate fi conectat IPod-ul, player-ul MP3 sau portul USB. Versiunea Soul Burner este dotat cu sistemul Audio Upgrade, in care este inclus difuzorul central, subwoofer-ul, amplificatorul, luminitele LED din jurul difuzoarelor ce se aprind in ritm cu muzica.

Pe langa numeroasele tehnologii, KIA Soul dispunde de un sistem performant de securitate, in care se include tetierele din scaunele fata, airbag-urile frontale, airbag-urile laterale si de tip cortina, cat si sistemele ABS, ESC si EBD. In caroseria lui KIA Soul au fost prevazute si zonele programate de deformare, care absorb din energia impactului, barele de protectie incorporate in usi si sistemul de ancorare a scaunului pentru copii LATCH.


Dealer oficial Kia in Republica Moldova:
''Alvim Auto''
Showroom Kia: bd. Decebal, 139, Chisinau
Telefon: 888-181
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!