Prima pagină  »  Ştiri  »  Noi modele in gama Seat Ecomotive
11 SEPTEMBRIE 2009, 10:27
1,350
0
Noi modele in gama Seat Ecomotive
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
In cadrul Salonului Auto de la Frankfurt ce isi va deschide usile saptamana viitore, spaniolii de la Seat, vor prezenta versiunile Ecomotive ale noilor Seat Altea, Altea XL si Leon, ce se vor alatura deja existentelor modele Seat Ibiza si Alhambra Ecomotive. Cele trei noi modele sunt ultimele produse ce fac parte din strategia constructorului spaniol de a construi vehicule econome, ce tin la mediul inconjurator.

Sub capota lui Seat Altea, Altea XL si Leon Ecomotive se va afla un propulsor diesel de 1.6 litri TDI CR, ce va dezvolta 105 cai-putere, dotat standart cu filtru de particule DPF si sistem common rail. Emisiile inregistrate de Altea si Altea XL constituie 119 g/km, in timp ce Leon Ecomotive emite doar 99 g/km.

Pentru a putea fi obtinute asemenea rezultate, toate trei versiuni sunt dotate cu sisteme revolutionare ce au drept scop in primul rand consumul scazut de combustibil si reducerea noxelor eliminate in atmosfera. Printre aceste tehnologii este regasit sistemul Start-Stop, sistemul de recuperare a energiei atunci cand conducatorul ia piciorul de pe accelerator sau apasa frana, cat si indicatorul celei mai oportune trepte, sau rotile cu nivel scazut de rezistenta la rulare.

Noile modele Ecomotive vor fi oferite in versiunile de echipare Reference sau Style… Versiunea Reference are in dotare standart sisteme precum: ABS, TCS, ESP EBA, airbag-uri fata/laterale si de tip cortina, puncte de ancorare Isofix, geamuri fumurii, CD radio MP3 6 difuzoare AUX, aer conditionat si altele.

Versiunea Style este mai bogata la nivelul dotarilor, iar pe langa cele oferite de Reference, aceasta mai ofera: faruri ceata adaptabile in viraje, volan multi-functional tapitat din piele, oglinzi retrovizoare pliabile cu sistem de incalzire, cruise control, climat control, port USB, jante din aliaj usor de 16 inch si altele.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!