Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Citroen DS3 – ofensiva sarmului francez!
9 SEPTEMBRIE 2009, 12:02
1,410
0
Noul Citroen DS3 – ofensiva sarmului francez!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
In timp ce majoritatea producatorilor auto isi cuceresc potentialii clienti cu propulsoarele eficiente, compania Citroen ii cucereste adaugator si cu design-ul unic, si anume cu noua tendinta de stil DS (Different Spirit), cu care va fi inzestrat noua gama de modele Citroen. De aceasta data, francezii au dezvaluit versiunea de serie a modelului DS3, care nu se deosebeste prea mult de conceptul care a facut furori la Geneva - DS Insight.

Modelul DS3, la fel ca si conceptul DS Insight, se evedentiaza prin design-ul radical care este subliniat in primul rand de liniile curajoase, acoperisul inedit, si interiorul caracterizat de o doza inalta de lux, pe care nu au mai vazut-o niciodata automobilele din aceasta clasa. Materialele calitative, contopirea minunata a culorilor, panelul de instrumente indreptat spre conducator, cat si scaunele confortabile, toate impreuna vor genera o impresie foarte buna despre noul model. Portbagajul este destul de practic, volumul acestuia constituie 285 litri – cel mai bun rezultat din clasa sa.

Extrem de dezvoltata va fi configurarea exteriorului dupa placul clientului direct din uzina producatoare. Astfel, culoarea acoperisului, a oglinzilor laterale si a jantelor poate fi aleasa de fiecare client in parte dupa bunul sau plac. Acest lucru este valabil si pentru interior, deoarece aici clientul poate schimba absolut orice, datorita numeroaselor elemente si nuante.

Totusi, inginerii Citroen nu au uitat de eficienta si siguranta noului model… Producatorul ne asigura ca DS3 va oferi o placere mare conducatorului, care va simti automobilul extraordinar de bine din prima oara. Sub capota lui Citroen DS3 poate fi amplasat unul din cele 5 propulsoare oferite, doua turbo-diesel cu o putere de 90 si 110 cai-putere, si trei pe benzina VTi 95, VTi 120 si THP 150. Toate motoarele se vor conforma normelor de poluare Euro 5, iar cel mai eficient din ele va elimina doar 99 g/km CO2.

Siguranta pasagerilor la bordul lui DS3 o va asigura cele 6 airbag-uri oferite standart si sistemele electronice ESP, ABS, EBD si EBA. Pentru pasageri va mai fi oferit sistemul audio HI-FI, sistemul de navigare MyWay, dar si sistemul de comunicare hands-free Bluetooth. Iar in cazul in care DS3 va necesita o deservire tehnica mai indelungata, programul Citroen Freedrive ii va pune la dispozitia proprietarului un automobil cu care se va putea deplasa pe perioada cat vor fi efectuate lucrarile tehnice.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!