Prima pagină  »  Ştiri  »  Noul Mercedes-Benz S Class – doar 3.2 litri la 100 km!
10 SEPTEMBRIE 2009, 17:56
1,458
0
Noul Mercedes-Benz S Class – doar 3.2 litri la 100 km!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Mercedes-Benz va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt cel mai econom S Class din istorie, numele acestuia este Vision S500 Plug-in HYBRID, primul vehicul din clasa premium ce consuma 3 litri la 100 km. Chiar daca pana cand Vision S500 Plug-in HYBRID este un concept, Mercedes-Benz il va prezenta ca un vehicul apropiat de productia de serie, care in cazul in care va deveni realitate, cu siguranta va da peste cap multe in industria automobilistica.

Desigur ca in prezent tehnologiile nu sunt indeajuns de dezvoltate pentru a obtine un asemenea consum de un propulsor cu ardere interna, din acest motiv, Vision S500 Plug-in HYBRID este dotat cu un electro-motor cu o putere de 60 cai si cu bateriile de stocare a energiei electrice Litiu-Ion ce pot fi incarcate de la o priza obisnuita de casa. Alimentarea acestora poate dura pana la o ora in cazul prizei cu o capacitate mai mare, iar in cazul prizei comune de casa, alimentarea dureaza in jur de 4-5 ore.

Doar cu ajutorul energiei electrice Vision S500 Plug-in HYBRID poate parcurge o distanta de 30 km, iar in cazul in care energia este epuizata, sau se doreste o putere mai mare, este pus in functiune propulsorul V6 de 3.5 litri. Iar in momentul cand este necesara puterea ambelor motoare, performantele lui Mercedes-Benz Vision S500 Plug-in HYBRID tin deja de ordinul sport car-urilor: acceleratia dureaza doar 5.5 secunde, iar viteza maxima este limitata electronic la 250 km/h!

Mai multe informatii despre modul de conlucrare a propulsoarelor si modul cum este obtinut consumul de 3.2 litri la 100 km vom afla la 15 Septembrie, atunci cand Mercedes-Benz va prezenta la stand-ul companie noul Vision S500 Plug-in HYBRID.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!