Prima pagină  »  Ştiri  »  Uimitor! 0-100 km/h in doar 1.2 secunde!!!
8 SEPTEMBRIE 2009, 15:20
1,615
0
Uimitor! 0-100 km/h in doar 1.2 secunde!!!
De Redacţia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Chiar si cei mai performanti bolizi l-ar invidia pe Project Zed cu asemenea performante, insa un lucru ii face sa rasufle usurati, Project Zed este un bolid de curse drag ce va participa intre 10 si 13 Septembrie la finala campionatului european de drag, unde va opune rezistenta modelelor americane bine cunoscute tuturor.

Cel mai interesant lucru este ca propulsorul lui Project Zed a fost preluat de la un Nissan 350Z, iar in urma modificarilor aplicate motorului V6 de 3.5 litri, puterea dragster-ului ajunge la uimitorii 1.900 cai-putere. Anume aceasta putere imensa il propulseaza pe Project Zed pana la 100 km/h in doar 1.2 secunde, sau in 4.1 secunde pana la 270 km/h!

Pentru asi sustine favoritii, Nissan va avea un stand propriu in cadrul evenimentului desfasurat intre 10 si 13 Septembrie in Santa Pod (Marea Britanie), unde isi va etala ultimile sport car-uri: Nissan GT-R si 370Z.

Echipa in frunte cu John Bradshaw, conducatorul proiectului, este foarte multumita ca masina la care s-a depus multa munca poate deja evolua in concursuri si stabili noi recorduri europene de acceleratie si viteza, mai ales ca recordurile nu le sunt straine baietilor… Acestia au mai stabilit cel mai bun timp mondial pentru un Nissan Skyline la distanta de 402 metri – 7.68 secunde, cu o viteza de 285 km/h inregistrata la finis!
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!