Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus – nava amiral al expozitiei “AutoMarket 2009”
6 OCTOMBRIE 2009, 16:35
1,388
0
Lexus – nava amiral al expozitiei “AutoMarket 2009”
De Continent SRL, Serghei Solomonov
1
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Expozitia ce a avut loc intre 01 si 04 Octombrie in orasul Chisinau - “AutoMarket 2009”, a lasat in urma sa multe impresii diferite. Pe de o parte, din cauza problemelor financiare nu au participat majoritatea importatorilor de automobile de pe teritoriul Republicii Moldova, iar pe de alta parte, acele marci care au luat decizia de asi prezenta modelele la cel mai mare eveniment auto al acestui an, cu siguranta au ales varianta cea buna. Interesul fata de expozitie din partea societatii a existat, in special in zilele de odihna. Stand-ul central, de aceasta data a fost ocupat de marca Lexus, care a fost reprezentata oficial de compania Continent. Iar numai din acest motiv expozitia “AutoMarket 2009” merita vizitata…

Ideea organizatorilor de a amplasa marca Lexus pe stand-ul principal a fost foarte buna. Primul lucru care era observat de vizitatorii expozitiei, era logo-ul arhi-cunoscut al companiei japoneze si atmosfera care domina la stand-ul Lexus. In orice caz, stand-ul vecin sub numele “Automobile de lux” unde erau prezentate modelele de top a diferitor producatori, nu se putea comparat cu cel al companiei Lexus.

In cadrul expozitiei a fost prezentata intreaga gama de modele ale marcii Lexus, dedicate pentru piata europeana. Urmatoarele modele au fost expuse:
- Sedan-ul sportiv Lexus IS 250
- Sedan-ul de clasa business GS 300
- Sedan-ul cu tractiune integrala LS 460 AWD
- Crossover-ul RX 350
- SUV-ul impresionant LX 570

Dupa cum am relatat ceva mai sus, toate aceste modele intra in gama europeana de modele Lexus.
Reprezentantul companiei Continent, Viorel Verbinskii, a declarat ca pe perioada expozitiei era oferita clientilor o oferta speciala pentru toate modelele Lexus.

Deschiderea expozitiei a avut loc in cadrul unei festivitati, la care a participat si Ministrul Transporturilor din Republica Moldova – Anatol Salaru. Dupa insasi declaratiile noului ministru, deschiderea expozitiei “Automarket 2009” a devenit primul eveniment oficial la care a luat parte. Dupa partea oficiala, Anatol Salaru a vizitat toate stand-urile din cadrul expozitiei.

La randul sau, Andrei Tabuica, presedintele Asociatiei Presei Auto din Republica Moldova a declarat dupa deschiderea oficiala a expozitiei “AutoMarket 2009”: “Expozitia reflecta situatia actuala de pe piata automobilistica a Republicii Moldova. Printre participanti se enumera cei care au cu adevarat un cuvant greu pe piata, acesta este exemplul companiei Continent, care in acest an a primit statutul de reprezentant oficial Lexus in Republica Moldova”.

Participarea companiei Continent la expozitia de automobile “Automarket 2009” – da dovada de faptul ca compania reprezinta cu succes interesele marcii Lexus in Republica Moldova, satisfacand la maxim toate cerintele clientilor. Pentru a obtine acest lucru, compania Continent dispune de toate ingredientele:
- Toate automobilele Lexus sunt livrate direct de la uzinele producatorului japonez;
- Toate automobilele sunt adaptate pentru exploatarea in conditiile din Moldova si sunt insotite de garantie de 3 ani sau 100.000 km;
- Deservirea tehnica este efectuata in unicul service centru Toyota si Lexus autorizat din tara;
- Politica transparenta de vanzare a automobilelor;
- Cei mai buni termeni de livrare din Republica Moldova;
- Compania Continent este singurul importator autorizat Lexus de pe teritoriul Republicii Moldova, vanzarile oficiale au inceput in Iunie 2009.

Redactia PiataAuto.md a publicat articolul lui Serghei Solomonov in baza materialelor puse la dispozitie de compania Continent SRL – importator oficial Lexus si Toyota in Republica Moldova.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!