Prima pagină  »  Ştiri  »  50th Anniversary Corvette Stingray Concept
9 NOIEMBRIE 2009, 15:50
1,099
0
50th Anniversary Corvette Stingray Concept
De Constantin Mihalachi
0
Prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Chicago, 50th Anniversary Corvette Stingray Concept este un prototip care arunca o privire futuristica asupra tehnologiilor si a design-ului viitorului, prototip care a mai putut fi admirat de catre fanii filmelor SF in ultima productie Transformers: Revenge of the Fallen, in persoana autobot-ului “Sideswipe”.

Miraculosul Corvette Stingray reprezinta in acelasi timp mostenirea unica si viitorul intrigant al marcii Corvette. Stingray a fost conceput anume pentru combinarea elementelor clasice ale modelelor Corvette cu cele mai noi tehnologii, materiale moderne si design expresiv. Din noile tehnologii poate fi evedentiata camera de luat vederi cu sistem nocturn, sau cel mai important, unitatea hybrid de propulsie, care multumita regimurilor unice, poate fi modificata puterea si eficienta automobilului la libera alegere a conducatorului.

Actuala generatie Corvette C6 este produsa incepand cu anul 2005, urmand ca in anul 2012 sa fie inlocuita de generatia noua Corvette C7, una care isi va trage radacinile stilistice anume de la conceptul Stingray!
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!