Prima pagină  »  Ştiri  »  Dodge Challenger in noua editie limitata Plum Crazy
3 NOIEMBRIE 2009, 09:22
1,401
0
Dodge Challenger in noua editie limitata Plum Crazy
De Constantin Mihalachi
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
Producatorul american de automobile Dodge, anunta despre reintoarcerea in paleta de culori pentru modelul Challenger a nuantei Plum Crazy. Aceasta va fi oferita pentru versiunile Challenger R/T Classic si pentru furiosul Challenger SRT8, pe cand ambele modele vor livra in continuare pasagerilor sai sentimente patrunzatoare derivate din design-ul tipic pentru un muscle car american, manevrabilitate inalta si propulsoarele ultra puternice HEMI V8. Noile versiuni vor fi oferite intr-o editie limitata…

Fata de versiunile “obisnuite”, Dodge Challenger R/T si Challenger SRT8 se vor diferentia in primul rand datorita culorii exterioare Plum Crazy, si datorita liniilor laterale ce strapung exteriorul masinii in nuante alb sau negru pentru R/T si cele centrale negre pentru SRT8. Cat priveste ultimul model, acesta va mai fi dotat la interior cu scaune sportive noi, care vor fi cuprinse de aceeasi naunta negru mat, cea care incep de pe capota si continua pe acoperis spre spatele automobilului.

Cat priveste propulsoarele si puterea acestora, ele vor ramane neschimbate pentru noile versiuni limitate… In asa mod, sub capota versiunii R/T in continuare va fi regasit propulsorul HEMI V8 de 5.7 litri, ce livreaza 376 cai-putere si 556 Nm, in timp ce sub capota furiosului SRT8 se va afla acelasi HEMI V8 cu o capacitate de 6.1 litri, ce livreaza 425 cai-putere si un cuplu maxim de 569 Nm.

Asamblarea versiunilor limitate va incepe la sfarsitul lunii Noiembrie la uzina din Brampton, USA, acolo unde mai sunt produse in prezent modelele Dodge Charger si Chrysler 300.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!