Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrari World Abu Dhabi – primul parc de agrement Ferrari
2 NOIEMBRIE 2009, 17:09
1,208
0
Ferrari World Abu Dhabi – primul parc de agrement Ferrari
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
Ferrari demonstreaza inca o data cat este de dezvoltat fata de ceilalti producatori auto, iar de aceasta data o face prin intermediul primului parc de agrement Ferrari din lume, cel care pe langa toate este si cel mai mare de felul sau. Prin intermediul acestuia, Ferrari va oferi vizitatorilor sai o doza mare de pasiune, excelenta, performanta si inovatii tehnice, lucruri pe care Ferrari le-a transformat in cuvinte reprezentative pentru marca sa de-a lungul anilor pana in prezent.

Ferrari World Abu Dhabi va gazdui o multime de atractii, care vor oferi vizitatorilor o experienta de neuitat… Fiecare atractie are scopul de a livra vizitatorilor sai senzatiile nemaipomenite ce pot fi traite doar intr-un bolid marca Ferrari, aici se include cel mai mare Montagne russe, unde viteza poate trece peste 200 km/h, astfel oferindu-se posibilitatea de a simti vitezele atinse de un Ferrari F1, sau atractia G-force, cea care va „arunca” vizitatorii la 62 metri inaltime pentru a simti pe propria piele fortele istovitoare, regasite si in modelele Ferrari.

Parcul Ferrari World Abu Dhabi este localizat pe insula Yas, in partea de nord al capitalei Abu Dhabi, cea care se afla la intersectia continentelor Europa, Asia si Africa, si care este recunoscuta datorita atractiei mari fata de sporturile cu motor. Parcul ce urmeaza a fi inaugurat in anul 2010, va dispune de o suprafata imensa de 200.000 metri patrati, in timp ce terenurile adiacente vor avea suprafata uimitoare de 450.000 metri patrati. Acoperisul parcului va gazdui cel mai mare logo Ferrari – cu o inaltime de pana la 65 metri, in timp ce cel mai inalt punct al acestuia este de 48 metri. Pe langa toate atractiile, parcul de agrement mai gazduieste si un magazin specializat Ferrari, de unde vizitatorii pot pleca acasa atat cu un suvenir, sau chiar cu un bolid Ferrari.

Mai jos puteti urmari un video cu viitorul centru de agrement Ferrari World Abu Dhabi.
 
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!