Prima pagină  »  Ştiri  »  Audi RS6 va putea prinde 303 km/h!
15 MARTIE 2010, 23:38
1,421
0
Audi RS6 va putea prinde 303 km/h!
De Ilie Toma
1
Modelele de performanta germana sunt insotite aproape intotdeauna o limita electronica plictisitoare a vitezei - de 250 km/h, desi capacitatile motoarelor si platformelor acestora ar putea oferi mult mai mult. Pentru cei pasionati de viteza, vine o stire senzationala din Ingolstadt: Audi a anuntat productia a unei serii limitate de 500 de exemplare ale modelului RS6, care vor fi eliberate de limitatorul electronic!

Se pare ca, odata ce modelul nu mai este tinut in frau de computere prohibitive, performantele acestuia sunt demne de un adevarat supercar, viteza maxima atinsa de RS6 trecand de gradatia 300 km/h, si oprindu-se la cifra 303. Nici acceleratia nu este mai putin fenomenala – 4.5 secunde pana la 100 km/h si 14.5 secunde de la 0 la 200 km/h! Toate se datoreaza unui genial motor V10 turbo de sub capota, care dezvolta 580 CP si 650 Nm, intr-un interval de la 1500 la 6250 rpm! Comportamentul sport la viteze inalte este asigurat de catre suspensia cu sistem Dynamic Ride Control, care reduce gradul de inclinare al automobilului in viraje si contribuie esential la stabilitatea de curs. De asemenea, cel de la volan poate seta comportamentul amortizoarelor – de la regim de confort la dinamic si sport.

Pe langa excluderea limitatorului de viteza, editia speciala a lui RS6 vine si cu jante speciale de 20 de inch, precum si cu elemente decorative din carbon aplicate sub capota. De asemenea, fiecare exemplar va dispune si de o placuta cu numarul de ordine, de la 1 la 500.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!