Prima pagină  »  Ştiri  »  Editie limitata pentru Corvette – Z06 Carbon Limited Edition!
11 MARTIE 2010, 09:27
1,417
0
Editie limitata pentru Corvette – Z06 Carbon Limited Edition!
De Constantin Mihalachi
1
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Lansat pentru prima data in anul 2006, Corvette Z06 reprezenta pe atunci cel mai apropiat model Corvette de bolizii de curse. In acest an, pentru ai scoate in evidenta si mai mult posibilitatile dinamice uimitoare si pentru a marca 50 ani de la prima cursa de 24 ore LeMans, Chevrolet lanseaza Corvette Z06 Carbon Limited Edition, model care va fi produs doar in 500 exemplare.

Aceasta editie limitata va putea fi foarte usor recunoscuta in multime, fiind scoasa in evidenta de elementele din carbon regasite la nivelul bumper-ului fata, pragurilor laterale, oglinzilor retrovizoare si pe difuzorul de aer spate. Pentru prima data pe un Corvette Z06 sunt montate si discurile sistemului de franare Brembo concepute la fel din carbon, cele cu care a fost dotat si modelul anului 2009 – Corvette ZR1.

Noul Corvette Z06 Carbon va fi disponibil in doua nuante, Inferno Orange si Supersonic Blue, insa indiferent de culoarea caroseriei, etrierele sistemului de franare si jantele de 20 inch “incaltate” cu pneuri Michelin PS2, raman a fi de culoare neagra pentru a scoate in evidenta agresivitatea bolidului.

Noul Corvette Z06 Carbon Limited Edition va fi disponibil incepand cu vara acestui an.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!