Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA LIVE (12:10) – Premiera Mondiala: noul Ford Focus si Focus
2 MARTIE 2010, 12:17
1,277
0
GENEVA LIVE (12:10) – Premiera Mondiala: noul Ford Focus si Focus Wagon! (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Dupa ce a lansat Ford C-MAX si Grand C-MAX la Frankfurt, Ford prezinta la Salonul Auto de la Geneva noua generatie Ford Focus. Noul model a fost prezentat de presedintele Ford – John Fleming. Ford Focus este dezvoltat in Europa si este considerat ca varf de gama pentru noua generatie Ford de automobile de clasa compacta oferite la nivel global, si va fi vandut in peste 120 tari.

Pe langa Focus, Ford a mai prezentat alte doua modele foarte importante pentru companie in Europa - Ford C-MAX si Grand C-MAX, produse ce fac parte din segmentul Multi-Activity Vehicle (MAV). Ambele sunt caracterizate de un exterior mai dinamic, care continua linia de stil al companiei – kinetic design. Clientii vor putea alege intre doua modele – Ford C-MAX si Ford Grand C-MAX… Diferenta intre acestea consta in numarul de locuri pe care le au la interior, 5 pentru C-MAX, si 7 pentru Grand C-MAX. De altfel pentru aceste modele vor fi oferite si propulsoarele noi – 1.6 litri EcoBoost, si doua diesel-uri de 1.6 si 2.0 litri Duratorq TDCi.

Alte doua noutati Ford la Salonul Auto de la Geneva sunt noile propulsoare pentru Ford Kuga si Mondeo, 2.0 litri Duratorq TDCi ce dezvolta 163 cai-putere, si respectiv Ford EcoBoost SCTi de 2.0 litri ce emite 203 cai-putere pentru Mondeo.
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!