Prima pagină  »  Ştiri  »  GENEVA LIVE (12:25) – Premiera Mondiala: Mazda MX-5 20th Anniversary,Mazda6 facelift,
2 MARTIE 2010, 12:34
1,298
0
GENEVA LIVE (12:25) – Premiera Mondiala: Mazda MX-5 20th Anniversary,Mazda6 facelift, Mazda5! (Foto PiataAuto.md)
De Constantin Mihalachi
0
Mazda a prezentat la Salonul Auto de la Geneva doua noua facelift-uri pentru modelele Mazda6 si Mazda5, cat si noii propulsoare care sunt prezentate in premiera europena pe conceptul Mazda SKY – Mazda Sky-G, si Mazda Sky-D. Ambele propulsoare vor fi disponibile in Europa incepand cu anul 2012.

Doar 2.000 exemplare Mazda MX-5 20th Anniversary vor fi asamblate in anul ce urmeaza, acesta fiind editia aniversara de 20 ani al renumitului roadster de la Mazda. Noua Mazda MX-5 20th Anniversary va fi disponibila doar in 3 culori – rosu, alb si albastru.

Mazda 6 facelift a fost prezentata in versiuni sedan si wagon, si chiar daca nu se deosebeste prea mult la exterior fata de modelul actual, producatorul anunta ca noul model vine cu noutati importante la nivelul propulsoarelor si atehnologiilor de care dispune.

Noua Mazda5 va fi propulsata de noul motor de 2.0 litri DISI cu sistem i-stop ce este cuplata la cutia de viteze manuala cu 6 trepte. Noul propulsor inregistreaza o reducere de 15 % a emisiilor de CO2, in comparatie cu fostul propulsor de 2.0 litri. Pe langa noua unitate de propulsie, va mai fi oferit si propulsorul de 1.8 litri ce va fi cuplat la aceeasi cutie de viteze manuala cu 6 trepte.
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!