Prima pagină  »  Ştiri  »  Bentley – exclusiv pentru China!
22 APRILIE 2010, 15:20
1,614
0
Bentley – exclusiv pentru China!
De Constantin Mihalachi
0
La Salonul Auto din Beijing, Bentley va prezenta doua modele unice, create exclusiv pentru clientii chinezi – coupeul Continental GT Design Series China si limuzina Continental Flying Spur Speed China. Este de inteles de ce Bentley a facut acest pas, in anul 2009, Bentley a reusit sa comercializeze 421 exemplare doar pe teritoriul Chinei.

Continental GT Design Series China se va deosebi prin nuanta “Orange Flame”, noile jante de 20 inch, si prin logourile “Design Series China” amplasate pe aripile fata. La interior, pe langa lux si extravaganta, vedem acum o noua combinatie de culori si sistemul de iluminare cu becuri LED care inspira o ambianta comoda. Insertiile de la interior pot fi concepute din diferite tipuri de lemn, inclusiv “Piano Black”.

Cel mai rapid sedan din lume, la fel va beneficia de o versiune chineza – Continental Flying Spur Speed China. Sedanul de lux din seria “Speed China”, se deosebeste in primul rand prin nuanta exterioara “Magenta Metallic”, cat si prin jantele de 20 inch. Odata ajunsi la interior, clientii chinezi vor fi surprinsi de modul de rulare al limuzinei, cel care a fost inbunatatit pentru versiunea speciala “Speed China”. Pentru inbunatatirea confortului, inginerii au micsorat si sunetul emis de sistemul de evacuare. Insa chiar si asa, propulsorul de 6.0 litri W12, catapulteaza silentios sedanul de lux pana la 100 km/h in 4.8 secunde, in timp ce viteza maxima este de 322 km/h.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!