Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW M3 GTRS3 by Vorsteiner! Exista oare ceva mai furios?!
20 APRILIE 2010, 18:38
1,678
0
BMW M3 GTRS3 by Vorsteiner! Exista oare ceva mai furios?!
De Constantin Mihalachi
0
Pentru cei care s-au saturat tot sa astepte versiunea de serie M3 GTR sau M3 CSL, atelierul de tuning Vorsteiner a elaborat un kit aerodinamic pentru BMW M3 E92. Din moment ce a imbracat noile “straie”, bavarezul se va numi GTRS3.

Noul kit aerodinamic este format din bumperul fata foarte agresiv, aripi fata/spate, praguri laterale, capota cu o multitudine de prize de aer, portbagaj in stil “Duck Tail”, si bumper spate cu difuzor de aer integrat. Interesant este faptul, ca pe langa aparenta foarte agresiva, noile detalii au micsorat greutatea masinii, deoarece toate sunt concepute din carbon!

Arcurile mult mai evazate, au permis acum incaltarea pneurilor si mai mari dupa dimensiuni. In asa mod, compania Vorsteiner propune jante forjate V-308 cu dimensiuni de 19 si 20 inch, care sunt imbracate cu anvelope Michelin Pilot Sport PS2. Competeaza exteriorul noului GTRS3, tevile sistemului de esapament, noile logo-uri BMW si logo ///M3 cu culorile steagului german.

De noul kit aerodinamic se vor putea bucura doar 100 exemplare BMW M3. Clientii vor putea alege atat versiunea “standart”, cat si versiunea de top ce cuprinde si sistemul de franare Brembo.
 
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!