Prima pagină  »  Ştiri  »  De unde vin anvelopele Continental in Republica Moldova?!
22 APRILIE 2010, 14:24
2,407
0
De unde vin anvelopele Continental in Republica Moldova?!
De Dio-Plus SRL
0
Se pare ca fiecare al treilea client isi pune intrebarea de unde provin anvelopele pe care le procura. Continental – este o companie transnationala, ce detine peste 20 uzine in intreaga lume. Fiind importatorul oficial al anvelopelor Continental in Republica Moldova, compania Dio-Plus SRL, prin urmare face parte din intreg sistemul logistic al companiei. Anume din acest motiv, anvelopele marcilor din grupul Continental, sunt importate in Moldova direct de la uzinele companiei. In baza codului pe care il detine fiecare anvelopa, poate fi urmarit cu usurinta provenienta acesteia, dar si atelierul si forma utilizata. Din acest motiv, nimeni nu face o taina din tara de provenienta a cauciucurilor Continental.

Nu mai putin de 95 % din anvelopele Continental si anvelopele companiilor detinute de acest grup, ajung pe piata din Republica Moldova direct de la uzinele europene Continental. La acest moment, acestea sunt amplasate in sase state din Uniunea Europeana:

- Germania
- Cehia
- Romania
- Portugalia
- Franta
- Slovacia

Anvelopele uzinelor din aceste tari, compun majoritatea asortimentului pe care noi il propunem pe piata. Tara de provenienta intotdeauna este inscrisa pe partea laterala a anvelopei.

Celelalte 5 % din anvelopele importate in Republica Moldova de catre compania Dio-Plus vin de la alte uzine Continental, si anume:

- SUA
- Mexic
- Japonia
- Brazilia
- Africa de Sud
- Malaezia

Anvelopele din SUA, Mexic si Japonia sunt oferite exclusiv pentru tot terenuri. Si mai rar pot fi intalnite anvelopele fabricate in Africa de Sud, Malaezia sau Brazilia. De regula, anvelopele din aceste tari, vin in Europa doar atunci cand stocurile sunt finisate, sau lipsesc anumite marimi.

In general este foarte greu sa raspundem de ce anvelopele vin de la o uzina anume. Acest fapt este influentat de trei factori:

- Logistica companiei
- Planificarea productiei
- Planificarea cererii

Datorita acestor factori, deseori se intampla ca anvelopele de aceeasi marime, sunt importate de la diferite uzine.

Important este ca Dvs, ca clientul marcii Continental, sau altei marci din grupul Continental, sa intelegeti ca nu exista careva licente ascunse pe care compania le ofera oricui. Toate anvelopele importate in Moldova provin de la uzinele Continental. Compania Continental nu poate fi impartita in companie “germana” sau “ceha”, sau oricare alta. Oricare din uzinele Continental, sunt parte al sistemului mondial de calitate Continental, cel care este indreptat ca acea parte a vietii Dvs petrecuta la volan, sa decurga in conditii cat mai sigure si confortabile.

Reprezentant oficial Continental AG in Republica Moldova:
Dio Plus SRL
Magazine Dio Plus:
Str.Alba-Iulia, 75 (uzina Alfa) - Telefon:75-38-38
Str.Valea Crucii, 11 - Telefoane: 66-06-99, 66-09-99
www.continental.md
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!