Prima pagină  »  Ştiri  »  Subaru Legacy a fost premiat in Japonia pentru siguranta
21 APRILIE 2010, 13:47
1,305
0
Subaru Legacy a fost premiat in Japonia pentru siguranta
De Constantin Mihalachi
0
Programul Japonez de Testare a Sigurantei (JNCAP) iata ca a publicat rezultatele ultimelor teste. Potrivit acestora, Subaru Legacy a reusit sa obtina punctajul maxim, iar astfel a fost premiat cu “GrandPrix 09/10”. Este pentru al treilea an cand Subaru reuseste sa obtina calificative inalte de la JNCAP, dupa ce Impreza a obtinut acelasi premiu pentru anul 2007, iar Forester si Exiga au reusit sa primeasca premiul “Excellent Car” pentru anul 2008.

Subaru Legacy este singurul automobil care a reusit sa obtina premiul “GrandPrix 09/10” de la JNCAP in aceasta runda, reusind sa obtina calificatiful de cel mai sigur automobil dupa efectuarea crash testelor frontale, laterale, spate, si testului de siguranta in cazul impactului cu un pieton.

Subaru Legacy nu este la prima isprava de acest gen, modelul reusind sa obtina calificativul “Top Sfety Pick” de la Institutul American de Siguranta pe Trasee, si 5 stele de la Programul Australian de Testare a Sigurantei. La fel 5 stele, Subaru Legacy le-a obtinut si de la EuroNCAP.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!